İş Bankası’ndan 120 Ay Vadeli 125.000 TL Konut Kredisi!

Türkiye İş Bankası’nın düzenlediği ihtiyaç kredisi ürünü, tüm nakit ihtiyaçlarınızı çözüme kavuşturmayı hedefliyor. Banka, düşük faiz oranları eşliğinde ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini sağlamanıza olanak sağlıyor.

Türkiye İş Bankası tarafından düzenlenen konut kredisi ürünü, hayalini kurduğunuz ev için ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini uzun vade seçenekleri eşliğinde temin etmenize olanak sağlıyor. Banka, ödemelerinizi 120 aya kadar uzayan vade seçeneklerinden bütçeniz için en uygun olan eşliğinde gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

Türkiye İş Bankası Konut Kredisi Başvurusu ve Gerekli Belgeler

Türkiye İş Bankası’ndan hayallerinizi süsleyen evi satın almak için talep edeceğiniz konut kredisi başvurusu aşamasında yanınızda mutlaka satın almak istediğiniz evin tapusunun fotokopisinin bulunması gerekiyor. Banka, tapu fotokopisi eşliğinde ev için ekspertiz raporu hazırlatırken, ekspertiz raporunda belirlenen değerin yüzde 80’ine kadar konut kredisi çekebiliyorsunuz.

Türkiye İş Bankası’na yapacağanız konut kredisi başvurusu aşamasında tapu fotokopisine ek olarak banka müşterisi değilseniz ikâmet adresinizi gösteren bir belge, gelir belgenizi gösteren bir belge ve nüfus cüzdanınızın da yanınızda bulunması gerekiyor.

İş Bankası 125.000 TL Konut Kredisi Ödeme Planı

İş Bankası’ndan 120 ay vadeli 125 bin Türk Lirası tutarında konut kredisi çekmeniz halinde uygulanacak aylık sabit konut kredisi faiz oranları yüzde 1,63 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı 2 bin 379,34 Türk Lirası, toplam geri ödeme yapılacak miktar ise 285 bin 520,80 Türk Lirası olacaktır.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 1 Ağustos 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/krediler/kredi-hesaplama/Sayfalar/kredi-hesaplama.aspx#Taksit_ev

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.