QNB Finansbank’tan Günde 15 TL’ye 15 bin TL Kredi!

QNB Finansbank, bayram döneminde nakit ihtiyacı çekmeyin diye bütçenize uygun kredi kampanyası düzenliyor. Bayram kredisi kapsamında düzenlenen bu kampanya ile günde 15 Türk Lirası’na 15 bin Türk Lirası tutarında kredi temin edebiliyor ve ödemelerinizi rahatlıkla yapabiliyorsunuz.

QNB Finansbank, avantajlı faiz oranları içeren kredi kampanyası ile tüm nakit ihtiyaçlarınıza pratik çözüm üretiyor. Hem düşük faizli, hem de uzun vade süresi içerek kredi kampanyalarından faydalanmak için kredi başvurusu aşamasında gerekli belgeler ile birlikte size en yakın QNB Finansbank şubesine giderek başvuru gerçekleştirebilirsiniz.

Aynı zamanda cep telefonunuzdan 5030’a Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık numaranızı göndererek krediniz için ön başvuru yapabilir, kredinizin onaylanması halinde size en yakın QNB Finansbank şubesine giderek başvurunuzu tamamlayarak kredinizi temin edebilirsiniz.

Günde 15 Türk Lirası’ndan başlayan taksit tutarları ile temin ederek tüm ihtiyaçlarınıza çözüm üretebileceğiniz bir kredi türü olan QNB Finansbank Bayrama Özel İhtiyaç Kredisi ile birlikte bayramı sevdikleriniz ile doya doya geçirebilmeniz için ihtiyaç duyduğunuz tüm nakit desteğini temin edebilirsiniz. Size en yakın QNB Finansbank şubesinden, cep telefonunuzdan SMS göndererek, QNB Finansbank’a ait mobil bankacılık ya da internet bankacılığı hizmetlerini kullanarak ya da QNB Finansbank müşteri hizmetlerini arayarak Ramazan bayramı için özel hazırlanmış bu ihtiyaç kredisini rahatlıkla temin edebilirsiniz.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisindeki kredilere göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir, bayramda hiç bir dert ve borç düşünmeden keyifli bir zaman geçirmeniz için gerekli olan ortamı yaratabilirsiniz.