İş Bankası’ndan Araç Sahibi Yapan Kredi!

Türkiye İş Bankası düzenlediği taşıt kredisi kampanyası ile birlikte hem sıfır kilometre yeni otomobil alımlarında hem de ikinci el taşıt alımlarında ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini size sağlıyor.

Türkiye’de en çok kampanya düzenleyen bankalardan bir tanesi olan Türkiye İş Bankası, aynı zamanda Türkiye’nin en geniş müşteri portföyüne sahip olan bankalarından bir tanesi olma özelliği taşıyor. Hem yeni bir otomobil sahibi olarak “artık ayağımız yerden kesilsin” diyerek sıfır kilometre otomobil alıcılarına, hem de “bizim emektarı emekli etmenin zamanı geldi” diyerek ikinci el bir otomobil almayı düşünenlere özel vade koşulları ve esnek ödeme planı seçenekleriyle ihtiyaç duydukları nakit desteğini sağlıyor.

Başvuru aşamasında herhangi bir kefil talebinde bulunmayan İş Bankası, satın alım gerçekleştireceğiniz otomobil üzerine rehin tesisi gerçekleştirerek krediniz için gerekli olan teminatı size sağlıyor. İsterseniz size en yakın Türkiye İş Bankası şubesini gerekli belge ve evraklar ile birlikte giderek gerçekleştirebileceğiniz başvuru ile temin edebileceğiniz taşıt kredisini aynı zamanda “Hızlı Kredi” ayrıcalığı ile de temin edebilirsiniz. Hızlı Kredi seçeneği ile taşıt kredisi temin etmek için Türkiye İş Bankası’nın İnternet Şubesini ya da Telefon Şubesi’ni arayabilir, başvurunuzu hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

 

Türkiye İş Bankası Taşıt Kredisi

Türkiye İş Bankası’ndan temin edeceğiniz taşıt kredisinin başvurusu aşamasında banka sizden kimlik, gelir belgesi, ikâmet teyit edecek belge ve satın alacağınız aracın değerini gösteren (sıfır kilometre otomobil alımlarında proforma fatura, ikinci el otomobil alımlarında ise ruhsat fotokopisi) talep ediyor.