Denizbank’tan 3 Ay Ertelemeli Taşıt Kredisi!

Denizbank, bahar aylarına özel olarak düzenlediği kampanyalara bir yenisini daha ekleyerek, taşıt kredinizi şimdi temin edip, ilk taksidiniz 3 ay ertelemenize olanak sağlıyor.

Türkiye’nin en çok kredi veren bankaları arasında gösterilen Denizbank, daha fazla kişiyi otomobil sahibi yapabilmek adna düzenlediği taşıt kredisi kampanyası ile birlikte hem sıfır kilometre otomobiller, hem de ikinci el otomobiller için ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini uygun faiz oranları ve esnek vade seçenekleri ile birlikte sunuyor.

Taşıt kredisi başvurusu sonrasında kredinizin onaylanması halinde kredinizi şimdi temin edip ödemelere Ağustos ayında başlamanıza olanak sağlayan Denizbank, sabit faiz ve eşit ( ya da talebinize göre esnek ) olarak hazırlanmış ödeme planı ile birlikte ödemelerinizi gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

48 aya varan vade seçenekleri eşliğinde hayalini kurduğunuz otomobile sahip olmanıza olanak sağlayan Denizbank, hem Denizbank şubelerinden, hem Denizbank’a ait resmi internet sitesi üzerinden, hem de telefon bankacılığı üzerinden taşıt kredinize başvurmanıza olanak sağlıyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık numaranızı gösteren nüfus cüzdanını, sürücü belgeniz ya da pasaportunuz, gelir durumunuzu gösteren çalışma durumunuza göre düzenlenmiş ve varsa ek gelirlerinizi de gösteren SGK dökümü, maaş bordrosu, maaş cüzdanı, kira kontratı, mevduat hesap cüzdanı gibi belgeler ve satın alacağınız otomobil sıfır kilometre ise proforma faturası, ikinci el ise de ruhsat fotokopisi, Denizbank’ın taşıt kredisi başvurusu aşamasında talep ettiği belgeler arasında yer alıyor.

Hayalinizdeki otomobile sahip olmak için siz de gerekli belgeler ile birlikte hemen size en yakın Denizbank şubesine giderek başvurunuzu gerçekleştirebilir, en geç 24 saat içerisinde sonuçlanan en uygun taşıt kredisi ile birlikte otomobilinize sahip olabilirsiniz.