İş Bank’tan 48 Ay Vadeli 50.000 TL Taşıt Kredisi Fırsatı!

Türkiye İş Bankası, yaz aylarında hayalini kurduğunuz otomobile sahip olabilmeniz için ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini avantajlı taşıt kredisi faiz oranları eşliğinde sunuyor. Banka, hem sıfır kilometre otomobil alımlarında, hem de ikinci el otomobil alımlarınızda ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor.

Türkiye İş Bankası tarafından sunulan taşıt kredisi ürünü 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri barındırıyor. Banka, düşük faiz oranlarıyla taşıt kredisi çekmenize imkân tanırken, aynı zamanda taşıt kredisi başvurusu esnasında ön kefil talebinde de bulunmuyor. İş Bankası, sahip olduğunuz gelir miktarına ve kredi notunuza  göre çekebileceğiniz kredi miktarını belirlerken, satın alınacak otomobil üzerine de vade süresi boyunca ipotek tesisi gerçekleştirerek krediniz için gerekli teminatı sağlamış oluyor.

“Hızlı” Taşıt Kredisi!

Türkiye İş Bankası, hızlı kredi ile birlikte internet sitesi üzerinden kredinizin ön başvurusunu yapmanıza olanak sağlıyor. Aynı zamanda size en yakın İş Bankası şubesine giderek de kredi başvurusu yapabileceğiniz gibi, düşük maliyetler eşliğinde hayalini kurduğunuz otomobile sahip olabilirsiniz.

Türkiye İş Bankası 50.000 TL Taşıt Kredisi Ödeme Planı

Türkiye İş Bankası tarafından düzenlenen taşıt kredisi kampanyası kapsamında çekeceğiniz 50 bin Türk Lirası tutarındaki taşıt kredisi ürünü için 48 ay vade seçeneğiyle ödeme planı talep etmeniz halinde banka tarafından uygulanacak olan aylık sabit taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,42 olurken, ödeme yapılacak aylık taksit tutarı bin 533,48 Türk Lirası’na, toplam yapılacak geri ödeme miktarı da 73 bin 607,04 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 22 Mayıs 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/krediler/tasit-kredisi/Sayfalar/tasit-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.