Türkiye İş Bankası’ndan Kira Kredisi Kampanyası!

Türkiye İş Bankası, kiracı olan müşterilerine özel konut kredisi kampanyası düzenledi.

Ev sahiplerinin senelik kira tutarlarını tek seferde ödemesini isteyen ve tek seferde ödenmesi durumunda kirada indirim yapan ancak söz konusu ücreti tek seferde ödemeleri olmayan müşterileri ve ev sahibi pozisyonunda bulunup her ay kiralarının yatıp yatmayacağını düşünen müşterileri için kira kredisi kampanyası düzenledi.

Artık kiracı olmanın da ev sahibi olmanın da zor olmadığını söyleyen Türkiye İş Bankası, kira kredisi kampanyası düzenleyerek yüzde 1,25’ten başlayan faiz oranları ile en uygun ihtiyaç kredisi imkanını sağlıyor.

Hem kiracı müşterilerine hem de ev sahibi olan müşterilerine avantajlı faiz oranları kredi imkanı veren banka en uygun ihtiyaç kredisi sunarak müşterilerine kolaylıklar sağlamayı hedefliyor.

İhtiyaç kredisi faiz oranlarını sabit tutan banka, 24 ay vadeye kadar kredi ödemesi olanağı sağlayıp, ön kefil şartı aramamaktadır.

Kira kontratlarının tarihlerini baza alarak kira tutarlarını ve eğer varsa emlakçı tutarlarını ve depozite ücretlerini kredilendirme olanağı ile toplu ödeme yahut vadelere bölerek geri ödeme yapabilme imkanı veren Türkiye İş Bankası faiz oranlarını kredi vadelerine ve finansman tutarlarına aynı uygulamaktadır.

Örneğin; 12 ay vadeli 10.000 TL için aylık kredi taksidi 917 TL olup, sigorta masrafı 83 TL’dir. Sigorta ücretleri kişiye özel olarak değişip, banka finansmanın binde beşi kadar dosya masrafı ücreti almaktadır. 10.000 TL için dosya masrafı 50 TL yapmaktadır.

Bankanın düzenlediği kampanya 1 Haziranda başlamıştır. Son başvuru tarihi ise 4 Temmuzdur.

Türkiye İş Bankası Kira Kredisi Kampanyası 15.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.