Kefilsiz, Anında 5.000 TL Kredi Halkbank’tan!

Halkbank, tüm müşterilerinin ev eşyası değiştirme, küçük bir tatile çıkma, evi tadilata sokmak ve benzeri gibi küçük ihtiyaçları kapsamında mini kredi kampanyası düzenledi.

Halkbank’ın düzenlediği kredi kampanyası için başvuruları yalnızca banka şubelerinden gerçekleşmemektedir. Bireyler isterlerse sms ile de anında kredi başvurusunda bulunabilmektedir. Bunun için cep telefonlarında sırası ile mini, T.C. kimlik numarası, gelire ait bilginin ve istenilen kredi miktarının girilmesi talep edilmektedir. Mini kelimesi büyük harflerle yazılmalı ve kesinlikle her kelime arasında boşluk olması gerekmektedir. SMS 3452’ye gönderilmelidir. Banka kredi başvurularını değerlendirdikten sonra müşterilerini bilgilendirmektedir.

Uygulanan faiz oranları sabittir ve yüzde 1,12’dir. Kredi kapsamında yapılan hesaplamalara dahil olan yıllık toplam maliyet oranına faiz, vergiler ve tahsis ücreti dahil edilmektedir. Tahsis ücreti içine de yüzde 5 oranındaki banka sigorta muamele vergisi yani kısa adı BSMV dahil edilmektedir. Tahsis ücreti ise alınan kredi tutarının maksimum olarak binde beşi kadar alınır. Bu orandan kesinlikle fazla olamaz. Hayat sigortasını yaptırmak zorunlu değildir. Ancak kişiler sigorta yaptırmak isterlerse kişiye özel ücret tablosu çıkartılır. 50 yaşında erkek müşterinin 48 ay vadeli ödeme planı ile 5 bin Türk Lirası tutarında kredi aldığını varsaydığımız zaman sigorta ödemesi yıllık bazda 50 TL olur. Her sigorta ödemesi de ortalama olarak 50 TL civarına tekabül etmektedir. Banka şubelerinden yapılan başvurularda kredi üst limit yoktur ancak sms ile yapılanlarda 5.000 TL üst limit belirlenmiştir.

48 Ay Vadeli 5.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

48 ay vadeli ödeme planında alınan 5.000 TL mini kredide yüzde 1,12 faiz oranı ile aylık taksit 142,03TL, tahsis ücreti 26,25TL, yıllık maliyet oranı ise yüzde 17.71 olur.

Halkbank  Mini Kredi Kampanyası faiz oranı ve hesaplaması 20 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=2873

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.