Türkiye İş Bankası’ndan Kredi Notuna Göre Yaz Kredisi Kampanyası!

Türkiye İş Bankası, findeks kredi notu 1.700 ve üzerinde olan müşterilerinin yaza özel harcamalarında düşük faiz oranları ve uygun ödeme planlarıyla yaz kredisi kampanyası sunuyor.

Türkiye İş Bankası’ndan Yaz Kredisi Kampanyası!

Türkiye İş Bankası’nında kredi notu 1.700 ve üzeri olan müşterilerine sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanacak kişiler için uygulanan faiz oranları yüzde 1.80’den başlıyor. Faiz oranları kredi tutarı, kredi vadesiz ve kredi notuna göre değişkenlik gösteriyor. Azami vade süresi 4 yıl olup, bu süreden daha uzun vadeli ihtiyaç kredisi ödeme planı düzenlenmiyor.

Kredi ödemeleri hem her ay eşit tutarlı hem de kişiye özel esnek ödeme planlarıyla düzenlenebiliyor. Kredi başvuruları ise hem banka şubelerinden hem de bankanın internet sitesinden yapılabiliyor. İnternet sitesinden kredi başvurusu yapacakların kişisel bilgilerini eksiksiz girmeleri gerekiyor. Krediye onay gelmesi durumunda da gerekli olan belgeler alınıp, banka şubelerine krediye ilişkin belgeler imzalanması için gidilmesi gerekiyor. Bu belgeler ise, gelir belgesi ve nüfus cüzdanıdır.

Kampanyadan kredi notu 1700’den düşük olan kişiler yararlanamıyor. Kişilerin kredi almaları halinde dosya masrafı ücreti ödemesi, hayat sigortası yaptırmaları gerekiyor. Dosya masrafı ücreti kredi tutarının binde beşi kadardır. Sigorta ödemeleri ise kişiden kişiye göre değişmektedir.

10.000 TL Yaz Kredisi ve Ödeme Planı

Türkiye İş Bankası’ndan 24 ay vadeli geri ödeme planıyla 10 bin Türk Lirası yaz kredisi alan kişiler için uygulanan faiz oranı yüzde 1,87’dir. Aylık kredi ödemesi 543 Türk Lirası, dosya masrafı ücreti 50 Türk Lirası , yıllık maliyet oranı ise yüzde 31,2362’dir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 30 Temmuz 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.isbank.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=findeks-kredinotu-1700-veuzeriolanmusterilerimize-ozel-yaz-kredisi&IdCampaign=MTkzOA==-ISB

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.