QNB Finansbank’tan Yüzde 1,79 Faizle İnternetten Kredi!

QNB Finansbank, yüzde 1,79’dan başlayan faiz oranları ve uygun ödeme planlarıyla anında ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor.

QNB Finansbank’tan Anında Kredi İmkanı!

QNB Finansbank yüzde 1,79’dan başlayan faiz oranlarıyla müşterilerine banka şubelerine gitmeden, anında, mobil bankacılık ve internet bankacılığı kanalları kullanılarak başvuru yapabilecekleri kredi imkanı sağlıyor. İhtiyaç kredisi faiz oranları kişilerin kredi notuna, temin edilecek kredi miktarına ve vade süresinin uzunluğuna göre farklılık gösteriyor. Kredi kampanyası dahilinde şubesiz alınabilecek maksimum kredi tutarı 35 bin Türk Lirası olup, bu tutardan daha yüksek kredi almak isteyenlerin gerekli belgeleri de yanlarına alarak en yakın banka şubesini ziyaret etmeleri gerekmektedir. 35 bin Türk Lirasından yüksek tutarda finansman temin etmek isteyenlerin yanlarında nüfus cüzdanlarını, gelir belgelerini ve ikamet belgesini bulundurmaları gerekmektedir. Banka bu belgelere ek olarak ek belgeler isteyebilir, gerekli görülmesi halinde de kefil talep edebilmektedir.

Kredinin temin edilmesi durumunda tutarın yüzde 0,5’lik payı kadar kredi tahsis ücreti yani kredi dosya masrafı tahsil edilir. Bu ücret tek seferlik olup, aynı zamanda kişiye özel değişmek suretiyle sigorta yaptırılması istenmektedir.

QNB Finansbank’tan Anında 10.000 TL Kredi

QNB Finansbank’tan anında 10 bin Türk Lirasını 48 ay vadeli ödeme planı ile temin eden bir kişinin faiz oranı yüzde 1,79 olması halinde, yıllık toplam maliyet oranı yüzde 29,4492, sigorta ücreti ve kredi tahsis ücreti dahil olmak üzere toplamda ödenecek miktar ise 16 bin 124,03 Türk Lirası olmaktadır. Yıllık toplam maliyet oranına kredi kaynak destekleme fonu ile banka sigorta muamele vergisi dahil edilerek hesaplama yapılmaktadır.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 22 Temmuz 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://kredi.qnbfinansbank.com/?ref=GGL_IKjeneriktop_ihtiyackredisi-exact_googlesearch&gclid=CjwKCAjw1tDaBRAMEiwA0rYbSJhF_Rmm6pFO-hWbBUlpHzR09XX3uGy4kvPBz3Y5Ntvku4Jf_PX7gBoCoJAQAvD_BwE

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.