Kefilsiz Uzun Vadeli Konut Kredisi Şekerbank’tan!

Şekerbank, kira ödemekten artık bıkan, ev sahibi olmanın hayalini kuran müşterileri için müşterilerinin bütçelerine uygun ödeme planı ve uygun faiz oranları ile konut kredisi imkanı sunuyor.

Kolay kredilendirme süreçleri, uygun faiz oranları ve vade süreleri ile 120 ya vadeli konut kredisi veren, 10 yıla kadar çeşitli ödeme planı imkanları ve kolaylıkları sağlayan Şekerbank, sabit faizli konut kredisi sunuyor. İstenilen ödeme planı olacak şekilde, esnek, eşit taksit, artan ya da azalan taksit imkanları ile farklı farklı ödeme kolaylıkları sağlayan banka, müşterilerine zorlanmadan, satın alacaklara konuta ve bütçe planlamalarına göre imkanlar sağlıyor.

Şekerbank’ın anlaşmalı olduğu bir eksper ile bireylerin satın almayı düşündükleri konutun ekspertiz raporu yapılıyor. Ekspertiz raporunda çıkan tutarın yüzde 80’i kadar finansman imkanı veriliyor. Ayrıca ekspertiz raporu için müşterilerden ücret talep ediliyor.1930 Türk Lirası tutarında olan bu ücret, evin özelliklerine göre değişkenlik gösteriyor.

Sabit faizli konut kredisinde müşterilerin erken ödeme talebinde bulunmaları durumunda ek bir ödeme yapmaları gerekiyor. Erken ödeme tutarının kalan vade süresi 36 aydan az bir süre ise finansmanın yüzde 1 oranında, eğer fazla bir süre ise yüzde 2 oranında ek ücret alınıyor.Erken ödeme kapsamında değerlendirilenler ise; erkenden finansmanın tümünü kapatma, ara ödeme yapma ya da başka durumlarında gerçekleşmesidir. Belirtilen vade süresinden önce yapılan her işlemde ek ücret alınmaktadır.

Şekerbank, teminat olarak satın alınan evi yeterli bulmaktadır. Kefil şartı yoktur. Ancak bankanın değerlendirmeleri sonucuna gerekli hallerde müşterilerden kefil talep edilebilmektedir.