Kredisini Halkbank’a Taşımak İsteyenlere Özel 10.000 TL Dost Kredi Kampanyası!

Diğer bankalardan ihtiyaç kredisi kullananlar için Halkbank, uygun faiz oranları ve avantajlı ödeme seçenekleri ile müşterilerine özel transfer etme hakkı tanıyıp, Dost Kredi Kampanyası düzenledi.

Halkbank Dost İhtiyaç Kredisi Kampanyası faiz oranları yüzde 1,28 olup, sabittir. Tüm ödemeler süresince faiz oranları ayı tutulmaktadır. 48 ay vadeye kadar da ödeme imkanı sunulmaktadır.

Halkbank’ın sunduğu kredi kampanyasının avantajlarından biri de masrafsız olmasıdır. Banka söz konusu kampanya için müşterilerinden dosya masrafları için ücret talep etmemektedir. Ancak tüm bireylerin hayat sigortası yaptırmaları gerekmektedir. Hayat sigortası ücretinin ödemesi ise kişi özelinde değişmektedir.

48 Ay Vadeli 10.000 TL Dost Kredi Kampanyası

48 ay vadeli ödeme planı ile 10 bin Türk Lirası tutarında dost kredi kampanyasından yararlanıldığında aylık kredi ödemesi 296,01 Türk Lirası olmaktadır. Geri ödenmesi gereken toplam kredi tutarı ise 14 bin 208,59 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Yıllık toplam maliyet oranı ise yüzde 20,0771’dir. Söz konusu krediyi 35 yaşında erkek bir bireyin alması halinde hayat sigortası ücreti ise 30 Türk Lirası olmaktadır.

Kredi başvuruları banka şubelerinden gerçekleşmektedir. Başvuru sırasında nüfus cüzdanı, aylık gelir bilgisini gösteren belge, ikametgah adresinin teyiti için belge getirilmesi gerekmektedir. Nüfus cüzdanı yerine sürücü belgesi ile pasaportta geçerli olmaktadır.

Halkbank Dost İhtiyaç Kredisi Kampanyası faiz oranları 9 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.