Vakıfbank’tan 48 Ay Vadeli, Sabit Faizli İhtiyaç Kredisi!

Verdiği hizmet kalitesini sürekli artıran, her zaman tüm müşterilerinin her türlü ihtiyaçlarına yardımcı olan, dönem dönem kredi kampanyaları düzenleyen ve uygun faiz oranları ile kredi sunan Vakıfbank, müşterilerine özel taksitli ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

Evlilikten sağlığa, tatil masraflarından eğitime kadar her türlü acil nakit durumları için ihtiyaç kredisi veren Vakıfbank, 48 aya kadar ödeme imkanları tanıyor.

Kredi geri ödemelerinde banka kolaylıklar sağlıyor. Müşteriler isterlerse kredilerini 3 ayda bir ödeyebildikleri gibi isterlerse de değişen taksit tutarları gerçekleştirebiliyorlar.

Ancak kredi verilmesi için bazı koşullar aranıyor. Bunlardan biri müşterilerin gelir durumlarıdır. Bireylerin gelirlerinin olması, gelirlerini belgeleyebiliyor olmaları ve bu belgeleri bankaya sunabilmeleri istenmektedir. Gelir belgesi tüm bankaların tüm kredi başvurularında aradıkları çok önemli bir koşuldur. Yani hangi bankaya hangi kredi başvurusunda bulunursanız bulunun gelir belgenizin mutlaka olması gerekir. Eğer gelir belgeniz yoksa kredinin ödenememesi ihtimaline karşın gelir beyanında bulunmanız gerekir.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi imkanından yararlanabilmeniz için aranan bir diğer koşul ise Hayat Sigortası yaptırmanızdır. Sigorta yapılması zorunludur. Ancak ne kadar sigorta ücreti ödeyeceğiniz ancak bankaya gittiğiniz zaman belli olmaktadır. Bu ücret tutarı aldığınız kredi tutarından kredi vadesine, yaşınızdan cinsiyetinize kadar çeşitli özelliklere göre değişmektedir.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusunda nüfus cüzdanınızın, gelir belgenizin yanınızda bulunması gerekmektedir. Nüfus cüzdanınızı bulamıyor ya da üzerinde T.C. kimlik numaranız yok ise sürücü belgenizde geçerli olmaktadır.

Vakıfbank taksitli ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,75 olup, sabittir. Banka sabit faizli ihtiyaç kredisi sunmaktadır. Faiz oranları vadeye ya da kredi tutarına göre değişmemektedir.

Vakıfbank taksitli ihtiyaç kredisi faiz oranları 16 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.vakifbank.com.tr/faiz-oranlari-ve-faiz-maliyet-tablolari.aspx?pageID=658&itemID=1042#item-1042

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.