Odeabank’tan 500.000 TL’ye Kadar Konut Kredisi Kampanyası!

Odeabank, müşterilerine her ay ödenen kira ücretleri gibi ödeme planı imkanı ile konut kredisi kampanyası düzenledi.

Odeabank konut kredisi başvurusu yapmak için bireylerin bankanın kendi internet sitesinden yer alan başvuru formunu eksiksiz ve tam bir şekilde doldurması ya da Odeabank şubelerini araması yahut banka şubelerine gitmesi gerekmektedir. Anında konut kredisi imkanı sağlayan Odeabank, avantajlı faiz oranları ile müşterilerini ev sahibi yapmayı, müşterilerinin hayallerini kurdukları eve sahip olmalarını istemektedir.

Odeabank konut kredisi faiz oranları yüzde 0,99’dan başlamaktadır. 120 ay vadeli konut kredisi imkanı veren banka, her vade süresine ve temin edilen kredi tutarına göre faiz oranlarını değiştirmektedir. 100 bin Türk Lirasına kadar olan konut kredisi tutarını 60 ay vadeye kadar almak isteyen bireyler için banka yüzde 0,99 oranında, 120 ay vadeye kadar almak isteyen bireyler için yüzde 1,05 oranında faiz uygulamaktadır. Ancak 300 bin Türk Lirasına kadar olan kredi tutarını 60 ay vadeye kadar almak isteyenler için yüzde 1,09 oranında, 120 ay vadeye kadar almak isteyenler için yüzde 1,15 oranında faiz uygulanmaktadır.

Odeabank konut kredisi kampanyası sadece 500 bin Türk Lirasına kadar olan konut finansmanları için geçerlidir. Banka kampanya kapsamında 186,44 Türk Lirası değerinde taşınır ve taşınmaz rehin tesis ücreti ile 527,46 Türk Lirası değerinde ekspertiz ücreti almaktadır. Ekspertiz ücreti konuttan konuta göre farklılık gösterip, verilen fiyat ortalama bir değer olmaktadır.

Odeabank konut kredisi kampanyası 18.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.odeabank.com.tr/tr-TR/kampanya/Sayfalar/bu-taksitler-sizi-ev-sahibi-yapar-75.aspx