Kuveyt Türk’ten 10 Yıl Ödemeli Konut Finansmanı Kampanyaları!

Avantajlı kar payı oranları ile müşterilerini hayallerinde eve kavuşturan Kuveyt Türk Katılım Bankası, 120 aya varan vade seçenekleri sunuyor.

Sabit ödemeli, düzensiz ve değişken ödemeli, gurbetten sılaya, kentsel dönüşüm, arsa – iş yeri, 2B konut finansmanı kampanyalarının yanı sıra anlaşmalı olduğu konut projelerinde de finansman desteği veren Kuveyt Türk Katılım Bankası,  çeşitli ödeme imkanları ile tüm müşterilerine 10 yıl ödemeli konut finansmanı veriyor.

Sabit ödemeli konut finansmanı ile hem kar payı oranları hem de her ay ödenecek finansman tutarlarını sabit tutan Kuveyt Türk, değişken ve düzensiz ödemeli finansman kampanyası ile müşteriler her ay ödemek istedikleri finansman tutarlarını kendileri belirleyip, istedikleri zaman ödeme tutarlarını düşürebilir, yükseltebilir ya da ara ara ödemeler gerçekleştirip, kendilerine en uygun ödeme planını oluşturabilmektedirler.

Gurbetten sılaya konut finansmanı kampanyası ile yerli ve yabancı müşterilerini ayırt etmeden tüm finansman koşullarını aynı tutup, uygun kar payı oranları ile finansman desteği vermektedir. Yabancı müşteriler için yabancı para birimi cinsinden finansman desteği verilir.

Kuveyt Türk Katılım Bankası konut finansmanı kar payı oranları yüzde 1,01’den başlamaktadır. Satın alınan konutun değerinin yüzde 80’i kadar destek verilmektedir. Banka bu kapsamda ilk olarak ekspertiz raporu çıkarttırmaktadır. Ekspertiz raporunda konutun değeri hesaplanmaktadır. Ekspertiz raporu için de müşterilerden ayrıca ödeme alınır. Bu ödeme finansmanın binde beşi kadar olur.

Kuveyt Türk Katılım Bankası konut finansmanı kar payı oranları 08.08.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.