Albaraka Türk’ten 120 Ay Vadeli Konut Kredisi

Albaraka Türk, sunduğu katılım bankacılığı perspektifindeki konut finansmanı ile birlikte, uygun kâr oranları ve esnek ödeme planlarıyla hayalini kurduğunuz konuta sahip olmanız için ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini sağlıyor.

Albaraka Türk, sunduğu konut finansmanı ile birlikte hayalinizi gerçekleştirmenize ve birikimlerinizi bir ev sahibi olarak taçlandırmanıza olanak sağlıyor. Satın alacağınız gayrimenkulün sahip olduğu ekspertiz değerinin yüzde 80’ine kadar konut finansmanı sunan Albaraka Türk Katılım Bankası, 120 aya varan vade seçenekleri ile ödemelerinizi uygun bir tutarda, adeta kira öder gibi yapmanıza da olanak sağlıyor. Aynı zamanda ikinci bir gayrimenkulün üzerine de ipotek tesisi sunmanız halinde, ekspertiz değerinin tamamına konut finansmanı temin edebiliyorsunuz.

120 aya varan vadelendirme seçenekleri eşliğinde konut finansmanı sunan Albaraka Türk, isterseniz ödeme planınızı her ay eşit taksit ödemeli, isterseniz iki ayda bir eşit taksit ödemeli, isterseniz de üç ayda bir eşit taksit ödemeli şekilde oluşturmanız için gerekli imkanı da sunuyor.

Zorunlu Deprem Sigortası ve Gayrimenkul Sigortası hizmetlerini de konut finansmanınıza ek olarak sunan Albaraka Türk Katılım Bankası, konu finansmanı talebi aşamasında herhangi bir kefil şartı talep etmiyor. Satın alacağınız gayrimenkul üzerine gerçekleştirilecek olan rehin tesisini yeterli bulan banka, herhangi bir kefil istemeyerek, teminat olarak rehin tesisini yeterli görüyor.

3 ila 60 ay arasında olan vade seçeneğiniz için aylık yüzde 1 oranında, 61 ay ila 120 ay arasında olan vade seçeneğinizde de aylık yüzde 1,05 oranında kâr payı uygulaması sunan Albaraka Türk Katılım Bankası’ndan konut finansmanı almak için, gerekli belge ve evraklar ile birlikte size en yakın Albaraka Türk şubesini ziyaret edebilirsiniz.