Türkiye Finans’tan Her Bütçeye Uygun Ödeme Planları ile 40.000 TL Konut Finansmanı!

Ev sahibi olmayı sunduğu imkanlarla çok daha kolay hale getiren Türkiye Finans Katılım Bankası, uygun kar payı uygulayıp, uzun vadeli ödeme planı sunuyor.

Türkiye Finans Katılım Bankası konut finansmanı desteği kapsamında banka ilk olarak müşterilerinin satın almak istedikleri katılım bankacılığı prensiplerine en uygun şekilde satın alır. Sonrasında ise müşterilerinin istedikleri vade süresi üzerinde de müşterilerine satışını gerçekleştirir.

Müşterilerinin bütçelerine en uygun ödeme planlarını düzenleyip, onları yormayacak, zorlamayacak kolaylıklar sağlayan banka, artan ve azalan taksit, ara ara taksit ya da değişken ödemeli taksit imkanları sağlamaktadır. Tüm bireyler diledikleri ödeme planlarını seçebilir ya da kendileri için düzenledikleri ödeme planı üzerinde finansman alabilmektedirler.

Türkiye Finans konut finansmanı kar payı oranları yüzde 1,03’ten başlamaktadır. Sunulan en uzun vade süresi ise 120 ay ile sınırlıdır. Hesaplanan yıllık maliyet oranlarına tahsis ücreti, ipotek tesis ücreti, ekspertiz ücreti dahil edilir. Tahsis ücreti finansmanın yüzde 0,5’i olup, ekspertiz ve ipotek tesis ücreti konuta göre değişen özelliklere sahiptir. Konut sigortası ve DASK yaptırmak isteyenlerin ödeyecekleri ücret de evin lokasyonuna ve metrekaresine ilişkin olarak kişinin cinsiyet ve yaşı, aldığı finansman tutarı gibi özelliklere göre değişmektedir.

72 ay vadeli ödeme planı ile 40 bin Türk Lirası değerinde Türkiye Finans Katılım Bankası konut finansmanından yararlanmak isteyenlerin aylık ödeyecekleri kar payı oranı yüzde 1,13’tür. Aylık konut finansmanı taksit tutarı 814,83 Türk Lirasına tekabül etmektedir. 40 bin Türk Lirası için alınan tahsis ücreti 200 Türk Lirasıdır. Ekspertiz ücreti ortalama 525 Türk Lirasıdır. Ancak belirttiğimiz gibi bu ücret değişkendir.

Bu kredi hesaplaması, 09 Ağustos 2017 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantılar kullanılarak Kredi360 için özel oluşturulmuştur.

https://www.turkiyefinans.com.tr/tr-tr/hesaplama-araclari/Sayfalar/finansman-odeme-plani.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek, bütçeniz ve ihtiyacınız için en uygun kredilerin başvuru yöntemleri, ödeme planları ve kampanyaları hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.