Kuveyt Türk’ten 120 Ay Vadeli 50.000 TL Konut Finansmanı

Kuveyt Türk Katılım Bankası, yüzde 1,05’ten başlayan kar payı oranları ile müşterilerine en uygun konut finansmanını veriyor.

Konut finansmanı kar payı oranları bireylerin tercih ettikleri vade sürelerine göre farklılık gösteriyor. 60 aya kadar yapılan konut finansmanı ödemelerinde yüzde 1,05 oranında kar payı,  60 aydan 120 aya kadar yapılan konut finansmanı ödemelerinde ise yüzde 1,10 oranında kar payı ödemesi gerçekleşiyor.

Müşterilerinin artık hayallerini ertelemesini istemeyen Kuveyt Türk Katılım Bankası, 120 aya kadar uzanan ödeme planları imkanı sağlıyor. Konut finansmanı evin değerinin yüzde yüzü kadar verilmeyip, ilk aşamada ev için ekspertiz raporu çıkartılıyor.  Evin ekspertiz raporundaki değerinin yüzde sekseni kadar finansman veriliyor. Sabit ve düzensiz ödemeli diye iki farklı çeşitte konut finansmanı sunuluyor. Yani bireyler isterlerse her ay düzenli ve sabit tutarlarda ödemelerini yapabildikleri gibi kendi belirledikleri aylarda farklı kredi ödemeleri de yapabilmektedirler.

120 ay vadeli 50 bin Türk Lirası tutarında konut finansmanı alındığı zaman aylık kar payı oranı yüzde 1,10 ve aylık taksit tutarı ise 752,46 Türk Lirası oluyor. Geri ödenecek toplam konut finansmanı tutarı ise 90 bin 295,62 Türk Lirasına tekabül ediyor.

Kuveyt Türk Katılım Bankası konut finansmanı kar payı oranları ve hesaplaması 24 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.