Kuveyt Türk’ten 48 Ay Vadeli 15.000 TL Eğitim Finansmanı ve Detayları

Müşteri Memnuniyeti Politikasına ilişkin olarak tüm müşterilerinin şikayetlerinden sorunlarına kadar hassasiyet ile çözüm bulmaya çalışan Kuveyt Türk Katılım Bankası, tatil ihtiyacından düğün masraflarına, ev almak isteyenden eğitim masraflarına kadar yardımcı oluyor.

Uygun kar payı oranları ile müşterilerine eğitim finansmanı sunan Kuveyt Türk, sigortalı bir işte çalışan öğrenciler ile öğrenci velilerine 48 ay vadeli finansman desteği veriyor.

Eğitim finansmanı kar payı oranları yüzde 1,35 olup, sabit oranlıdır. Kar payı oranları değişmeyip alınan tüm finansman tutarlarında ve vade sürelerinde aynı olmaktadır.

Söz konusu eğitim finansmanı tüm eğitim masrafları için geçerli olmaktadır. Bunlar ilköğretim, lise, üniversite, yüksek lisans, doktoraya ek olarak yabancı dil eğitimi, kurs, dershane gibi eğitimlerdir.

Kuveyt Türk Katılım Bankası eğitim finansmanından yararlanmak için bireylerin yapmaları gereken bir takım işlemler mevcuttur. İlgili eğitime ilişkin alınan finansman için proforma fatura istenmektedir. Bireylerin üniversite, ilkokul, dershane ya da yabancı dil eğitim kursundan yapılan ya da yapılacak masraflara dair fatura getirmeleri gerekmektedir. Ayrıca söz konusu kurum ile banka arasında birebir protokol yapılırsa da yüzde 1,35’ten daha uygun kar payı oranları kullandırılmaktadır.

15.000 TL Eğitim Finansmanı Ödeme Planı ve Detayları

48 ay vadeli 15 bin TL eğitim finansmanı alındığı zaman yüzde 1,35 kar payı oranı ile aylık taksit tutarı 451,99 TL, geri ödenecek toplam tutar ise 21 bin 695,61 TL olmaktadır. Efektif yıllık kar oranı yüzde 21,6101, aylık maliyet oranı ise yüzde 1,6438 olmaktadır.

Kuveyt Türk Katılım Bankası eğitim finansmanı kar payı oranları 5 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.