Vakıfbank Kişiye Özel Ödeme Planıyla Taşıt Kredisi

Türkiye’de en geniş müşteri portföylerinden bir tanesine sahip olan Vakıfbank, düzenlediği taşıt kredisi ile birlikte halini kurduğunuz otomobile sahip olmanıza olanak sağlıyor. Banka, 48 aya kadar taksitlendirme eşliğinde ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin edebilmenize imkân tanıyor.

Vakıfbank tarafından düzenlenen taşıt kredisi kampanyası; hem sıfır kilometre otomobiller, hem de ikinci el otomobiller için rahatlıkla temin edilebiliyor. Aylık düzenli bir gelir miktarına sahip olup, kredi notu açısından herhangi bir problemi olmayanların kefilsiz taşıt kredisi kullanmasına olanak sağlayan banka, ödemelerin eşit taksit tutarları eşliğinde 48 aya kadar taksitlendirilerek gerçekleştirilmesine de imkân tanıyor.

Vakıfbank’tan çekeceğiniz taşıt kredisi sürecinde aracınız üzerine ipotek tesisi gerçekleştiriyor. Krediniz için gerekli teminatı bu şekilde sağlamış olan banka, ödeme sürecinin tamamlanması halinde araç üzerindeki ipotek tesisini kaldırarak, otomobilinizin tamamıyla size devredilmesine imkân tanıyor.

Vakıfbank 75.000 TL Taşıt Kredisi Hesaplaması ve Ödeme Planı

Vakıfbank’tan çekeceğiniz 75 bin Tük Lirası tutarındaki taşıt kredisi ürünü için 48 ay vade seçeneğiyle ödeme planı talebinde bulunmanız halinde, bankanın taşıt kredisi kampanyası dahilinde uygulayacağı aylık sabit taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,97’ye tekabül ederken, ödeme yapılacak eşit taksit tutarı da 2 bin 629,73 Türk Lirası’na denk gelecektir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 20 Ağustos 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.vakifbank.com.tr/0-km-tasit-kredileri.aspx?pageID=297

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.