Maaş Bordrosuz Kredi Veren Bankalar

Maaş bordrosu olmadan kredi veren bankalar birçok vatandaş için büyük bir önem taşıyor. Bu bankalar kişilerin çalışma durumuna göre değil kendi belirlediği farklı kriterler doğrultusunda kredi vermektedir. Maaş bordrosu olmadan kredi başvurusu yapabileceğiniz bankalar gün geçtikçe çoğalarak ve kredibilite sınırlarını genişleterek daha fazla insana kredi vermeyi hedeflemektedir.

Hangi Bankalar Maaş Bordrosuz Kredi Veriyor?

Gelir belgesi yani bordro olmadan kredi veren bankalar şunlardır;

  • TEB

TEB mobil uygulaması olan CepteTEB ile müşterilerine bordrosuz kredi imkanı sağlıyor. TEB müşterisi olmayan kişilerin ise bu hizmetten yararlanabilmesi mümkün değil. CepteTEB üzerinden yapılan başvurularda kredi tahsis veya dosya masrafı gibi ücretler de ödenmemektedir.

TEB bu krediyi kullanmak isteyenlerden bir kriter istemektedir ve bu kriter ise hayat sigortasının zorunlu olarak yaptırılmasıdır. Sigorta başladıktan sonra ise belirli bir miktarda prim ödemişseniz bu kredi hizmetinden faydalanmanız mümkün. Ama hayat sigortası yaptırmazsanız gelir vergisi olmadan bu hizmetten yararlanamazsınız. Bu hizmetten yararlanarak 30.000 TL’ye kadar kredi kullanabilirsiniz.

  • Denizbank

Denizbank diğer bankalara göre kısa mesaj ile de başvuru almaktadır. Başvuru yapabilmeniz için Denizbank müşterisi olmanız gerekmektedir. Banka müşterileri 55.000 TL’ye kadar kredi kullanabilmektedirler. Telefonunuzun SMS kısmına KREDİM yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı 3280’e gönderdikten sonra gelen SMS ile kredi kullanıp kullanamayacağınızı hemen öğrenebilirsiniz.

  • QNB Finansbank – Enpara

Gelir belgesi aranmadan Enpara.com üzerinden veya telefon şubesinden kredi başvurusu yapabilirsiniz. Ancak aranan kriter Enpara.com sitesi üyesi olmanızdır. 30.000 TL’ye kadar kullanabileceğiniz bu ihtiyaç kredisini müşteri olarak alırsanız dosya masraflarından ve kredi tahsis ücretinden muaf olmanız mümkün. Kredinizin en geç 2 gün içinde onaylanıp onaylanmadığını cep şubeden görebilmektesiniz.

  • Aktifbank

Aktifbank diğer bankalara göre müşterisi olmayanlara da kredi imkanı sağlamaktadır. Nkolaykredi adresine giderek kredi başvuru formunu doldurduktan sonra site üzerinden ya da telefonunuza gelen mesajdan kredinizin onaylanıp onaylanmadığını görebilirsiniz. Maksimum kullanabileceğiniz tutar 30.000 TL’dir.

  • ING Bank

ING Bankt’tan 50.000 TL’ye kadar gelir vergisi aranmaksızın SMS ya da internet üzerinden kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvuru yapabilmek için hayat sigortası yapılması zorunludur ve kredi tahsis ücreti alınmaktadır.