Ziraat’ten 48 Ay Vadeli 20.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Ülkemizin en köklü bankalarından biri olan Ziraat Bankası, müşterilerinin diledikleri zaman ödemeleri gerçekleştirebilecekleri, kendi ödeme planlarını kendilerinin oluşturabileceği ihtiyaç kredisi sunuyor.

48 ay vadeli ödeme planı ile uygun faizli ihtiyaç kredisi sunan banka, yüzde 1,19 faiz oranı uygulaması gerçekleştirmektedir. ATM2’lerden banka şubelerine, internet sitesinden internet şubesine, Ziraat mobil uygulamasından çağrı merkezine kadar çeşitli yerlerden ihtiyaç kredisi başvurusu yapma imkanı tanıyan banka, müşterilerinden kredi kapsamında teminat talep etmektedir. Teminatlar şahsi ya da maddi olabilmektedir.

Başvuru sırasında başvuru formunun eksiksiz doldurulmuş, T.C. kimlik numarasının yazılı olduğu nüfus cüzdanı ya da ehliyetten herhangi biri, çalışma durumuna göre değişen gelir belgesi ile birlikte ek belge istenmesi durumunda diğer belgelerin getirilmesi gerekmektedir.

Hayat sigortasını yapmak zorunlu olup, bu ücret kişiden kişiye göre değişir. Benzer şekilde kredi tahsis ücreti ise kredi tutarına göre değişir.

48 ay vadeli ödeme seçeneği ile 20 bin Türk Lirası Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi için aylık kredi ödemesi 578,51 TL, faiz oranı yüzde 1,19 ve kredi tahsis ücreti 100 TL olmaktadır. Tahsis ücretine banka sigorta muamele vergisi dahil edilmez. Yıllık maliyet oranı yüzde 18.8924 olup, bu orana ise sigorta ücretleri dahil edilmeden gerekli hesaplamaları yapılır.

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları 17.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.ziraat.com.tr/tr/Bireysel/Krediler/Pages/TuketiciKredisi.aspx

Sizde en uygun ihtiyaç, konut, taşıt kredileri ve diğer kredi kampanyalarını temin etmek isterseniz sitemizin en üst kısmında bulunan krediler kategorisine göz atabilir, kendinize en uygun kredileri belirleyebilir, faiz oranlarını karşılaştırabilirsiniz.