Odeabank Taşıt Kredisi Kampanyası!

Yeni ya da ikinci el otomobil satın alımları için Odeabank, uygun faiz oranları ve uygun vadede taşıt kredisi imkanı sunmaktadır.

Hem 0 km hem de 2. el taşıt alımları için uygun faizli taşıt kredisi imkanı sunan Odeabank, bireylerin bütçelerine göre ödeme planları oluşturup, otomobil hayali kuranların hayallerine kavuşmasını sağlıyor.

Odeabank taşıt kredisinde maksimum 48 ay vade kullandırıp, çeşitli ödeme imkanları sağlanıyor. Taşıt kredisi başvurusu yapmak için şubeye gitmek gerekmektedir. Başvuru esnasında kimlik belgesi, ikametini gösteren belge ve gelir belgelerinin getirilmesi gerekmektedir. Bu belgelere ek olarak muhakkak satın alınacak taşıtın belgelerinin de getirilmesi gerekmektedir. Anında taşıt kredisi başvuru yapma imkanı da sağlayan banka, internet sayfasından da ilgili sayfaya girerek başvuru yapmak mümkündür.

Taşıt kredi kullandırımının bazı şartları vardır. Söz konusu kredi kapsamında kullanılmak istenen kredi tutarı 50 bin Türk Lirası altındaysa direkt olarak finansman sağlanmaktadır. Ancak talep edilen kredi miktarı bu değerin üzerindeyse ilk 50 bin TL’si için yüzde 70i geriye kalan tutar için ise yüzde 50’si alınıp, hesaplanıp, finansman sağlanmaktadır. Taşıt kredisinden gelirini belgeleyebilen müşterilerine kullandırım imkanı sağlayan Odeabank, araç rehni almaktadır. Rehin alacak araca ise Kasko Sigortası yaptırılmaktadır.

Taşıt kredisi ödemeleri için banka bir çok ödeme kanalı imkanı sağlamaktadır. Ödemeler bankanın şube ve ATM’lerinden gerçekleştiği gibi, Akbank ATM’lerinden ve PTT şubelerinden gerçekleşebilmektedir. Bunlara ek olarak internet şubesinden, iletişim merkezinden ya da EFT veya havale yaparak kredi ödemelerini yapmak isteyen müşteriler de ödemelerini bu kanallar ile gerçekleştirebilmektedir.