Odeabank Taşıt Kredisinde 48 Ay Vade Kampanyası

Odeabank, sunduğu taşıt kredisi ile birlikte 48 aya varan vade seçeneklerinden bütçeniz için en uygun olanını tercih ederek hayalini kurduğunuz otomobile hızlı bir şekilde sahip olmanıza olanak sağlıyor.

Odeabank, düzenlediği taşıt kredisi kampanyası ile birlikte 48 aya varan vadeler eşliğinde hayalini kurduğunuz otomobile sahip olmanıza olanak sağlıyor. Odeabank, sıfır kilometre otomobillerin proforma faturasının sahip olduğu değer üzerinden, ikinci el otomobilleri ise kasko değeri üzerinden finanse ediyor. Finanse edilen miktar, ilk 50 bin Türk Lirası’nın yüzde 70’i, 50 bin Türk Lirası’nın üzerinde kalan kısmın ise yüzde 50’sine tekabül ediyor. Örneğin 80 bin Türk Lirası değerinde olan bir otomobil için ilk 50 bin Türk Lirası için; 35 bin Türk Lirası, artan 30 bin Türk Lirası için de 15 bin Türk Lirası tutarında finansman sağlayarak toplam 50 bin Türk Lirası taşıt kredisi olanağı sağlıyor.

Odeabank’tan Taşıt Kredisi Başvurusu

Odeabank’tan taşıt kredisi başvurusu gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, yanlarında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık numarasını belgeleyen nüfus cüzdanı ya da eş değer bir belgenin olması gerekiyor. Gelir durumunuzu gösteren, çalışma durumunuza göre düzenlenmiş güncel bir gelir belgesi de gereken bir diğer belge. Eğer Odeabank müşterisi değilseniz, yanınızda adresinizi teyit etmek amacıyla elektrik, su, doğal gaz, telefon faturalarından bir tanesinin olması da işlemlerinizin hızlanması bakımından oldukça önemli.

Satın alacağınız otomobil sıfır kilometre bir otomobil ise, yanınızda bu otomobil için düzenlenmiş proforma fatura, ikinci el bir otomobilse de satın alacağınız otomobile ait ruhsatın fotokopisinin yanınızda bulunması gerekiyor.