TEB’den Uygun Faizi Taşıt Kredisi!

Müşterilerinin konut, taşıt, beyaz eşya, mobilya alımlarından sağlık, tatil, eğitim ve benzeri gibi harcamalarına kadar yanında olan Türk Ekonomi Bankası, müşterilerine özel uygun faizli ihtiyaç kredisi sunuyor.

Müşterilerinin ayaklarını yerden kesecek taşıt kredisi kampanyası düzenleyen Türk Ekonomi Bankası, 48 ay vadeli ödeme planı imkanları sağlıyor.

İstenilen belgeleri yanına alıp, banka şubesine giden ve taşıt kredisi başvurusu yapan müşterilerin kredilerini 24 saat içinde incelemeye alan ve kredinin onaylanması durumunda müşterileri ile iletişme geçip, bilgilendirme yapan TEB, müşterilerinin vadesiz hesaplarına kredilerini yatırıyor.

İstenilen belgeler; kredi başvurusunda bulunan bireyin kendi T.C. kimlik numarasının yazılı olduğu nüfus cüzdanı ile birlikte gelir belgesi, satın alınan aracın belgeleridir. Eğer satın alınan araç 0 km ise proforma fatura, ikinci el ise ruhsat fotokopisi getirilmesi gerekiyor. İkinci el araçlar için verilen kredide yaş kriteri belirlenmiştir. Yaş sınırı 5’dir. Bireyler 5 yaşından büyük otomobil satın alımarı için TEB’in sağladığı taşıt kredisinden yararanamazlar.

Taşıt kredisi faiz oranı yüzde 1,45’tir. Türk Ekonomi Bankası, sabit faizli taşıt kredisi imkanı sağlıyor. Ayrıca krediye ilişkin olarak da sigorta yapılması gerekiyor ve sigorta ücreti alınıyor. Sigorta ücreti kişiden kişiye değişiyor.

Türk Ekonomi Bankası taşıt kredisi faiz oranları 12 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.teb.com.tr/sizin-icin/tasit-kredisi/

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.