Odeabank’tan 48 Ay Vadeli 4.000 TL İhtiyaç Kredisi ve Detayları

Bayram yaklaşıyor, çalışmaktan yorulanlar tatile çıkmak istiyor, okulların açılmasına az bir süre kalmışken eğitim harcamaları şimdiden başlıyor. Ancak cebinde yeterli miktarda parası olmayan ne yapacaklarını kara kara düşünüyor.

Odeabank’ta bu kapsamda müşterilerinin yanında olmak, onlara nakit desteği verebilmek adına ihtiyaç kredisi sunuyor. Sunulan ihtiyaç kredisi 48 ay vadeli ödeme planları şeklinde düzenleniyor. Faiz oranları ise yüzde 1,39’dan başlıyor. Faiz oranları değişkendir. Bu oranları değiştiren etken ise bireylerin kredi notlarıdır. Yani bir müşterinin kredi notu ne kadar iyiyse o kadar daha düşük faizli ihtiyaç kredisinden yararlanır.

Anında ihtiyaç kredisi sunan Odeabank, aynı zamanda kredi taksitlerinin ödenmesi için de çeşitli olanaklar sağlıyor. Bunlar; bankanın şubeleri, internet şubeleri, iletişim merkezi, mobil bankacılığı, herhangi bir bankadan EFT ya da havale yapılması, Akbank’ın kendi ATM’leri, PTT şubeleri.

Odeabank 48 Ay Vadeli 4.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

48 ay vadeli ödeme planı ile 4.000 TL Odeabank ihtiyaç kredisi alındığında uygulanan faiz oranı yüzde 1,39 olduğu zaman aylık kredisi taksidi 121,76 TL,  geri ödenecek toplam tutar 5 bin 844,27 TL olur.

Yüzde 1,49 faiz oranı ile alındığı zaman ise aylık kredi taksidi 124,85 TL, geri ödenecek toplam tutar 5 bin 992,61 TL olur.

Tahsis ücreti kredi tutarına göre değişiklik gösterdiği için faiz oranından etkilenmez. 53 TL tahsis ücreti alınır. Tahsis ücretine BSMV dahil edilerek gerekli hesaplamalar yapılır.

Odeabank ihtiyaç kredisi faiz oranları 14 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.odeabank.com.tr/tr-TR/bireysel/krediler/Ihtiyac-Kredisi/Sayfalar/Nakit-Hazir.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.