Anında 5.000 TL İhtiyaç Kredisi Odeabank’tan!

Odeabank, yüzde 1,39’dan başlayan faiz oranları ile müşterilerine özel anında ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor.

Odeabank ihtiyaç kredisi faiz oranları müşterilerin kredi skor puanlarına göre farklılık gösteriyor. Kredi notu tüm bankaların kredi değerlendirmeleri kapsamında çok önemli bir kriter olmaktadır. Geçmiş dönemlerde yapmış olduğunuz ödemeleriniz, kredi kartınız ya da krediniz var ise yapmış olduğunuz ödemelerinizin düzenli, eksiksiz, zamanında olması gibi durumlar çok önemlidir. Yüzde 1,39 ve yüzde 1,49 faiz oranları uygulanır. Ancak bu oranlar yine müşteri özelinde artabilir ya da azalabilir.

İhtiyaç kredisi başvuruları hem şubelerden hem de bankanın mobil şubesinden, internet şubesinden ve SMS kanalı ile yapılabilinmektedir. SMS ile başvurunuzu gerçekleştirmeniz için cep telefonunuzun mesaj kısmında birer boşluk bırakarak nakit ve T.C. kimlik numaranızı yazmanız gerekmektedir. Nakit kelimesi büyük harflerle yazılmalıdır ve sonrasında ise 8444’e mesaj atılmalıdır. Mobil şube için telefonunuzda bankanın mobil uygulamasının bulunuyor olması gerekmektedir. İnternet şubesi için bankanın web sitesine girmeniz yeterli olmaktadır. Bankalarda yapılan başvurularda ise nüfus cüzdanınızı kesinlikle yanınızda getirmeniz gerekmektedir.

5.000 TL İhtiyaç Kredisi

Odeabank anında ihtiyaç kredisi başvurusunda 5 bin Tür Lirası kredi talebinde bulunan bireyler için 48 ay vadeli ödeme planında yüzde 1,39 faiz oranı uygulandığı zaman aylık kredi taksidi 152,19 Türk Lirası olmaktadır. Yüzde 1,49 faiz oranı uygulandığı zaman ise aylık kredi taksidi 156,06 Türk Lirası olmaktadır.

Odeabank ihtiyaç kredisi faiz oranı ve hesaplaması 24 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.odeabank.com.tr/tr-TR/bireysel/krediler/Ihtiyac-Kredisi/Sayfalar/Nakit-Hazir.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.