Otomobil Sahibi Olmak İsteyenlere Ayda 235 TL Taksitle Kredi Anadolubank’tan!

Anadolubank, markası farketmeden tüm otomobil sahibi olmak isteyenlere avantajlı faiz oranları finansman veriyor.

Uygun faizli taşıt kredisi kampanyası düzenleyen Anadolubank, 4 seneye kadar varan vade imkanı sağlıyor.

Taşıt kredisi için bankanın uyguladığı faiz oranları yüzde 1,80 olarak belirlenmiştir. Sabit faizli taşıt kredisi sunan banka, hem yeni hem de ikinci el otomobil almak isteyenlere destek veriyor. Ancak ikinci el otomobil almak isteyenlerde otomobilin yaş kriteri bulunmaktadır. 5 yaşına kadar olan araçlara kredi veren banka, 5 yaşından büyük olan otomobillere kredi vermemektedir.

Sadece 18 yaşından gün almış ve yine sadece düzenli geliri olan, maaşı olan, maaşlarını belgeli bir şekilde bankaya sunabilen bireylere kredi verilmektedir. Geliri olmayanlara finansman desteği verilmeyip, ayrıca kefil de istenmektedir. Taşıt kredisi başvurusu Anadolubank şubelerinden yapılıp, başvuru sırasından kişilerin nüfus cüzdanlarını, aylık gelirlerini gösteren belgeyi ve ikamet belgelerini getirmeleri gerekmektedir. Nüfus cüzdanı yerine sürücü belgesi, ikametgah belgesi yerine de son 3 ay içinde düzenlenen su, elektrik gibi faturalardan birinin getirilmesi de kabul görülmektedir.

7.000 TL Taşıt Kredisi

Anadolubank’tan 4 yıl vadeli 7 bin TL taşıt kredisi alan kişilerin aylık kredi taksidi ödemesi 235,71 TL olmaktadır. Vade sonunda ödenecek toplam tutar yüzde 1,80 faiz oranı ile 11 bin 313,90 TL olup, banka kredi dosya masrafları için de 35 TL tahsis ücreti almaktadır. Ayrıca kredinin teminatı için sigorta yapılması zorunlu olup, bunun hesaplamaları ise alınacak otomobilin markası, yaşı gibi özelliklere göre değişmektedir.

Anadoluabank taşıt kredisi faiz oranları 26 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.anadolubank.com.tr/tr/tasit-kredisi?p=1_5_20&e=5

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.