Özel Sektör Çalışanlarına Özel Uygun Faizli İhtiyaç Kredisi Halkbank’tan!

Halkbank, özel sektör çalışanı olarak istihdam eden müşterilerine özel ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

Özel sektör çalışanlarına özel düzenlenen ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanacak bireylere Halkbank çeşitli avantajlar sunmuştur. Bunlardan biri dosya masrafı ücret ödemesidir. Bireyler isterlerse dosya masrafı ücretlerini ödemeden ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanabilirler. Diğer bir avantaj ise uygun faiz oranları uygulanmasıdır.

Halkbank’ın düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyası faiz oranları yüzde 1,13’ten başlamaktadır. Faiz oranları değişiklik göstermektedir. Söz konusu değişiklik dosya masrafı ücretini ödeyen ve ödemeyenlere göre değişmektedir. Ödeyenler için yüzde 1,13 faiz uygulanır. Dosya masraflarını ödemek istemeyen müşterilerin aldıkları kredilerde ise yüzde 1,19 oranında faiz uygulanır.

Dosya masrafı ücreti alınan kredi tutarının binde beşinden fazla olamaz. Yani örneğin alınan 10 bin TL kredi için maksimum 50 TL ücret ödenir.

Halkbank bu ücrete yüzde 5 oranında Banka Sigorta Muamele Vergisi’ni (BSMV) de dahil eder. Bu ücret çok cüzi bir miktardır.

Özel sektör çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi başvurusu Halkbank şubelerinden yapılmaktadır. İstenilen belgeleri yanında getiren bireylerin kredi alma işlemleri daha hızlı gerçekleşmektedir. İstenilen belgeler ise şöyledir; nüfus cüzdanı, gelir belgesi, kişinin özel duruma göre de ikametgah belgesi ile kefildir.

Nüfus cüzdanı yırtık olan, üzerinde T.C. kimlik numarası yazılı olmayan bireyler için sürücü belgesi de geçerli olmaktadır.

Halkbank ihtiyaç kredisi faiz oranları 8 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.