Günde 5 TL’ye 5.000 TL Kredi CEPTETEB’de!

Türk Ekonomi Bankası (TEB)’in mobil aplikasyonu olan CEPTETEB, günde 5 Türk Lirası’ndan başlayan aylık eşit taksit tutarları ile birlikte 5 bin Türk Lirası tutarında ihtiyaç kredisi temin etmenize olanak sağlıyor.

Türk Ekonomi Bankası (TEB) sonbahar döneminde yaşayacağınız nakit problemlerinizi pratik bir şekilde çözüme kavuşturmanıza olanak sağlıyor. Banka tarafından düzenlenen kredi ürünü ile birlikte beyaz eşya satın alma, taşınma, dekorasyon, sağlık, eğitim, mobilya alışverişi, bilgisayar veya cep telefonu alışverişi gibi yapacağınız tüm harcamaları pratik bir şekilde çözüme kavuşturabilir, ödemelerinizi de 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri ile rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

CEPTETEB 5.000 TL İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları ve Ödeme Planı

TEB’e ait CEPTETEB uygulamasını kullanarak 5 bin Tür kLirası tutarında ihtiyaç kredisi temin etmeniz ve bu ihtiyaç kredisi ürünü için de 48 ay vade seçeneği ile ödeme planı talebinde bulunmanız halinde bankanız tarafından ihtiyaç kredisi için uygulanacak aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,49 olurken, ortalama 178,44 Türk Lirası sigorta masrafı eşliğinde ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı 156 Türk Lirası’na,  toplam geri ödeme yapacağınız miktar da 7 bin 490 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Bu kredi ödeme planı 6 Ekim Cuma günü itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtası ile bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilen bilgiler doğrultusunda hazırlanmıştır.

https://www.cepteteb.com.tr/ihtiyac-kredisi-hesaplama

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek, bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi ürünleri hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilir; tercih ettiğiniz kredi için bankanın kredi başvurusu kanallarını kullanarak pratik bir şekilde kredinizi temin edebilirsiniz.