QNB Finansbank 100.000 TL Peşinatsız Konut Kredisi!

QNB Finansbank, müşterilerine özel 180 ay vadeye kadar peşinat istemeden konut kredisi imkanı sunuyor.

QNB Finansbank, müşterilerinin satın aldıkları konutun ekspertiz değerinin yüzde yüzlük değeri kadar kredi imkanı tanıyor. Bireyler hem satın alacakları evi hem de öncesinde sahip oldukları evi bankaya güvence olarak gösterebilir, QNB Finansbank’ın konut kredisi imkanından yararlanabilirler. 180 ay vadeye kadar çeşitli ödeme planları ile imkan tanıyan banka eşit tutarlarda aylık taksit ödeme planı çıkartarak da müşterilerinin rahatlığını düşünüyor.

Gelir durumları doğrultusunda en rahat, en hızlı ve en uygun olacak şekilde ödeme planları sunan banka konut kredisi kapsamında uyguladığı faiz oranı sabit oranlardır. Sabit faizli konut kredisi oranı ise yüzde 0,90’dan başlayıp, tercih edilen vade seçeneklerine göre değişiklik gösteriyor.

QNB Finansbank, finansman desteği sağlarken müşterilerinin konutlarının tiplerine özellikle dikkat ediyor. Yani evin tapusunun üzerinde konut tipinin mutlaka mesken olarak yazılmış olması gerekiyor. Bir diğer önemli husus ise finansmanın gerçek kişiler tarafından başvurulmuş olunması.

QNB Finansbank 100 Bin Türk Lirası için Peşinatsız Konut Kredisi Örneği;

QNB Finansbank peşinatsız konut kredisi kapsamında müşterilerin 120 ay yani 10 yıla kadar olan vade süresi ile alacakları 100.000 TL finansman desteği için aylık bazda bankanın uyguladığı faiz oranı yüzde 0,95’tir. Bu doğrultuda müşterilerinin ödemesi gereken aylık taksit tutarı ise 1.400 Türk Lirasına tekabül edip, haberimizin öncesinde de bahsettiğimiz gibi müşterilere en uygun olacak şekilde ödeme planları çıkartılıyor.

QNB Finansbank Peşinatsız Konut Kredisi başvurusunda bulunacak vatandaşların yanlarına kimlik cüzdanı, gelir durumlarını gösteren belge ve yeni alacakların evin tapusunun fotokopisi ile şubeye gitmeleri gerekmektedir.