QNB Finansbank’tan 20.000 TL Motosiklet Kredisi!

QNB Finansbank, motosiklet almak isteyen müşterilerine özel uygun faiz oranları ve uzun vade süresi ile motosiklet kredisi kampanyası düzenledi.

Motosiklet kredi kampanyası faiz oranları yüzde 1,45 oranında olup, sabittir. Yani motosiklet kampanyasına ilişkin alınan tüm kredi tutarlarında ve uzatılan tüm ödeme planı sürelerinde uygulanan faiz oranı yüzde 1,45 oranında olmaktadır. Bankanın sunduğu vade süresi ise 48 ay yani 4 yıldır.

Motosiklet kredisi Dolar, Euro türlerinde kullandırılmayıp, yalnızca Türk Lirası cinsinden kullandırılmaktadır. Ayrıca alınan motosikletin değerinin tamamı kadar da kredi imkanı sağlanmamaktadır. QNB Finansbank bunun için bir takım hesaplamalar yapar ve sonrasında finansman verir.  Bu hesaplamalar şu şekildedir: İlk olarak alınan motosikletin 50 bin TL değerinin altında mı yoksa üstünde mi olduğuna bakılır. Eğer bu değerinde altında bir değer olursa bu değerin yüzde 70’si hesaplanır ve finansman olarak verilir. Eğer bu değerin üzerinde bir değer olursa da ilk yaptığımız işlem gibi ilk aşamada 50 bin TL’ye kadar olan kısmı için yüzde 70’i hesaplanır. Geriye kalan tutarın ise yüzde 50’si hesaplanır ve eklenir.

Müşteriler kendi istedikleri şekilde ödeme planını bankaya sunup ve istedikleri tutarlarda ve vade süresinde ödemelerini yapabilirler. Ayrıca eşit taksitli ödemeler dışında sunulan bir kaç ödeme planı çeşidi mevcuttur. Bunlar esnek ya da anapara ertelemeli motosiklet kredisidir.

20.000 TL Motosiklet Kredisi Ödeme Planı

48 ay vadeli ödeme planı ile 20 bin TL motosiklet kredisi alındığı zaman yüzde 1,45 faiz oranı ile aylık kredi taksidi 618,02 TL olmaktadır. Toplamda geri ödenecek tutar ise 29 bin 664,96 TL olmaktadır. 100 TL tahsis ücreti, bin 610,91 TL ise vergi ücreti alınır.

QNB Finansbank motosiklet kredisi faiz oranları 8 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.