QNB Finansbank’tan Rüzgarın Tadını Çıkartmak İsteyenlere Motosiklet Kredisi!

Trafikte sıkıntı çeken, trafikten yorulan, özgürlüğün ve rüzgarın tadını çıkartmak isteyen ve bunun için motosiklet almak isteyenler için QNB Finansbank, müşterilerinin hayallerine kavuşmalarını yardımcı oluyor.

QNB Finansbank müşterilerine özel faiz oranları ile motosiklet kredisi sunuyor. Müşterilerinin sadece satın almak istedikleri motosiklete karar vermelerini, gelir dokümanları ile banka şubelerini ziyaret etmelerini söyleyen QNB Finansbank, uygun ödeme planlı motosiklet kredisi kampanyası sunuyor.

Motosiklet kredisi faiz oranları yüzde 1,35’den başlıyor. Kredi kapsamında 48 ay vade imkanı sunuluyor. Kredi yalnızca Türk Lirası cinsinden kullandırılıyor.

Yeni motosikletler için nihai faturanın, ikinci el motosikletler için ise kasko değerinin 50.000 Türk Lirasına kadar olan kısmı için yüzde 70 oranında, 50.000 Türk Lirasından fazla olan kısmı için aşan kısmının yüzde 50’si kadar finansman imkanı tanınıyor.

Müşteriler geri ödeme planlarını müşteri temsilcisi ile görüşerek kendi istedikleri gibi planlayabilmektedirler. İsteyen müşterileri sabit periyotlarda, isteyenler esnek ödemeli isteyenler ise ana paralarını erteleyerek ödemelerini gerçekleştirebilmektedirler.

Örneğin; 24 ay vadeli ödeme planı ile 20 bin Türk Lirası tutarında motosiklet kredisi almak isteyen bireyin aylık ödeyeceği faiz tutarı yüzde 1,35 oranındadır. Aylık kredisi taksidi ise bin 12,45 Türk Lirasına tekabül etmektedir Banka 20 bin Türk Lirası finansman için 100 Türk Lirası dosya masrafları için ücret talep etmektedir. Bu ücretler bireylerden bir kez alınmaktadır.

QNB Finansbank motosiklet kredisi faiz oranları 27.06.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.