HSBC’den Kefilsiz 48 Ay Vadeli 20.000 TL Taşıt Kredisi

HSBC Bankası, müşterilerine özel hem yeni otomobil alanlar için hem de ikinci el otomobil alanlar için taşıt kredisi sunarak nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor.

HSBC Bankası taşıt kredisi faiz oranları  yüzde 1,39 olup, sabittir. 48 ay vadeye kadar ödeme planları düzenleyen HSBC, 0 km ve yeni taşıtların alımlarında otomobillerin değerlerinin tamamı kadar kredi vermiyor. Bunun için hesaplamalar yapılıyor. Yeni taşıt alımlarında otomobilin değeri 50 binin altındaysa değerin yüzde 70’i kadar, 50 binin üzerindeyse 50 binden geriye kalan tutarın yüzde 50’sini ekleyerek veriyor. Eğer ikinci el taşıt alınıyorsa otomobilin değerinin sadece yüzde 70’i kadar kredi veriliyor.

Uygun faiz oranı ile taşıt kredisi sunan HSBC Bankası, ödeme planların müşterilerini rahatlatacak kolaylıklar sağlıyor. Bu kolaylıklar erken ödeme, ara ödeme, otomatik ödeme seçenekleridir. Bireyler ödemeleri her ay yerine ara ara, erken ödeme yapabildikleri gibi aynı zamanda maaşlarından otomatik ödeme talimatı da vererek kredi ödemelerini hiç düşünmezler.

Kefilsiz taşıt kredisi sunan HSBC Bankası, krediye konu olan taşıtın üzerine ipotek tesisi koyar.

48 Ay Vadeli 20.000 TL Taşıt Kredisi Ödeme Planı

48 ay vadeli ödeme planı ile HSBC’nin sunduğu taşıt kredisinden yararlanmak isteyen ve 20.000 TL kredi almak isteyen bireylerin aylık yüzde 1,39 faiz oranı ile taksitleri 608,78 TL, toplam geri ödeme tutarı ise 29.326,44 TL olur.

HSBC Bankası  taşıt kredisi faiz oranı ve hesaplaması 16 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.hsbc.com.tr/tr/bireysel/bireysel_krediler/hesap_makinasi_sonuc.asp

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.