QNB Finansbank’tan 3 Ay Ertelemeli 15.000 TL Bedelli Askerlik Kredisi!

QNB Finansbank bedelli askerlik şartlarını sağlayıp, faydalanmak isteyen gençler için ilk üç ay için taksit erteleme seçeneği ile birlikte 15 bin Türk Lirası tutarında bedelli askerlik kredisi sunuyor.

QNB Finansbank tarafından düzenlenen bedelli askerlik kredisi kampanyası 48 aya kadar taksitlendirme imkânına sahip. Aynı zamanda ilk üç ay ödemesiz dönem geçirilmesine de olanak sağlayan QNB Finansbank, aylık yüzde 1,79’dan başlayan faiz oranları ile birlikte ihtiyaç duyduğunuz bedelli askerlik ücretini kredi olarak çekmenize olanak sağlıyor.

QNB Finansbank Bedelli Askerlik Kredisi Şartları

QNB Finansbank, banka müşterileri için online kredi başvurusu vasıtasıyla bedelli askerlik kredisi çekilmesine olanak sağlıyor. Banka müşterisi olmayanlar için de internet sitesi üzerinden online başvuru imkânı sağlayan banka, onaylanan kredinin size en yakın QNB Finansbank şubesinden temin edilmesine olanak sağlıyor.

Banka minimum bin Türk Lirası tutarında başvuru alırken, maksimum bedelli askerlik kredisi başvurusunun da on beş bin Türk Lirası olmasına olanak sağlıyor.

QNB Finansbank 15.000 TL Bedelli Askerlik Kredisi Ödeme Planı

QNB Finansbank’tan çekeceğiniz 15 bin Türk Lirası bedelli askerlik kredisi için;

  • 36 ay vade seçeneğinde banka tarafından uygulanacak olan minimum bedelli askerlik kredisi faiz oranı yüzde 1,85 olup, kredi tahsis ücreti 78,75 Türk Lirası’na, yaklaşık sigorta prim ücreti 389,64 Türk Lirası’na, kredinin yıllık maliyet oranı yüzde 30,6540’a ve aylık yapılacak kredi ödemesi 609 Türk Lirasına,
  • 48 ay vade seçeneğinde banka tarafından uygulanacak olan minimum bedelli askerlik kredisi faiz oranı yüzde 1,85 olup, kredi tahsis ücreti 78,75 Türk Lirası’na, yaklaşık sigorta prim ücreti 506,53 Türk Lirası’na, kredinin yıllık maliyet oranı yüzde 29,4468’a ve aylık yapılacak kredi ödemesi 504 Türk Lirasına tekabül edecektir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 8 Ağustos 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.qnbfinansbank.com/bedelli-askerlik-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.