QNB Finansbank’tan 30.000 TL Telefonda Kredi!

Bankalar teknolojinin de gelişmesi ile birlikte müşterilerine daha hızlı ve daha kaliteli hizmet sunmaya başladılar. Gerek internet gerekse telefon ve sms ile artık tüm finansal işlemler daha hızlı bir şekilde halledilir oldu.

Teknolojik alt yapısını her geçen geliştiren bankalardan biri olan QNB Finansbank‘ta kendi müşterilerine özel anında kredi imkanı sağlıyor. Bu kredi Telefonda Kredi Kampanyası olup, bireyler bankanın çağrı merkezlerini arayarak, banka şubesine gitmeden, saatlerce sıra beklemeden kredi başvurusu yapabiliyor. Bankanın krediyi değerlendirmesi ve onaylanması sonrasında ise hemen kullanılabilinen finansman için bireyler 7 gün 24 saat başvuru yapabiliyor.

QNB Finansbank telefonda kredi kampanyası faiz oranları yüzde 1,26’dan başlıyor. Faiz oranları müşterinin kredi notuna göre değişiklik gösteriyor. Ayrıca söz konusu faizler sadece bu kredi kampanyasına özel olmaktadır. Maksimum kredi vadesi 48 ay olarak belirlenmiştir.

0850 222 0 900 numaralı QNB Finansbank’ın Çağrı Merkezi hattından gerçekleştirilen anında ihtiyaç kredisi başvurusu için banka müşterilerinden ek belge istemiyor.

48 Ay Vadeli 30.000 TL Telefonda Kredi

Faiz oranları yüzde 1,26 ile yüzde 1,69 arasında değişiklik gösteriyor. Yüzde 1,26 faiz ile 48 ay vadeli 30 bin Türk Lirası telefonda kredi kampanyası kapsamında finansman alan bireylerin aylık kredi ödemesi 884 Türk Lirası oluyor. Yüzde 1,26 faiz en yüksek kredi notuna sahip olan bireyler içindir. Kredi notunun yüksek olması için gerekli olan koşullara ve aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.

QNB Finansbank telefonda kredi kampanyası faiz oranları  2 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.qnbfinansbank.com/krediler/ihtiyac/kredikolay-ihtiyac/telefondan-kredi.aspx