Turkishbank’tan Taşıt Kredisinde Kampanya

Türkiye’nin en eski ve en köklü bankalarından bir tanesi olan Kıbrıs kökenli  Turkish Bank, düzenlediği taşıt kredisi kampanyası ile birlikte 36 aya varan vade seçenekleri ve aylık yüzde 1,40 ‘tan başlayan faiz oranları ile birlikte ihtiyacınız olan finansmanı sunuyor.

On dokuzuncu yüzyıldan bu zamana kadar hizmetlerine kesintisiz bir şekilde devam eden Turkish Bank, hayalini kurduğunuz otomobil için ihtiyacınız olan finansmanı sağlıyor.  Hem sıfır kilometre otomobiller, hem de ikinci el otomobiller için ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini hızlı bir şekilde temin etmenize olanak sağlayan Turkish Bank, düzenlediği taşıt kredisi kampanyası ile birlikte ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini anında sağlıyor.

Satın alacağınız otomobil eğer sıfır kilometre bir otomobilse, satın alacağınız firmadan temin edeceğiniz proforma faturası üzerinden temin edebileceğiniz taşıt kredisi tutarını belirleyen Turkish Bank, aynı zamanda ikinci el otomobiller için de kasko değeri üzerinden taşıt kredisi miktarı belirlemenize olanak sağlıyor.

Başvuru aşamasında aracı satın alacak kişiye ait nüfus cüzdanına ek olarak bordrolu çalışanlar için son aya ait olan maaş bordrosu ve firma ortakları için de vergi levhası fotokopisi talebinde bulunan Turkish Bank, aynı zamanda satın alacağınız otomobil sıfır kilometre ise proforma faturasın, ikinci el bir otomobilse de ruhsat fotokopinizi getirmenizi talep ediyor.

Gerekli belgeler ile birlikte size en yakın Turkish Bank şubesine giderek gerçekleştirebileceğiniz taşıt kredisi başvurusunu aynı zamanda Turkish Bank Müşteri Hizmetlerini arayarak da gerçekleştirebilir ve taşıt kredinizi en yakın Turkish Bank ATM’sinden çekebilirsiniz.