Vakıfbank’tan Kefilsiz 2. El Taşıt Kredisi Kampanyası!

Vakıfbank, yüzde 1,90’dan başlayan faiz oranları ve kişiye özel ödeme planları ile 2. El taşıt kredisi kampanyası düzenledi.

Vakıfbank 2. El Taşıt Kredisi Kampanyası!

2. El Taşıt kredisi kampanyası düzenleyen Vakıfbank, 48 ay vadeye kadar uzanan çeşitli ödeme planları sunuyor. Kampanyadan yararlanan müşteriler isterlerse ödemelerini her ay eşit tutarlarda, isterlerse de ilk 3 ay ödemesiz, sonraki aylar eşit ödemeli seçeneğinden, 3 aydan bir ödeme seçeneğinden, son taksit balon ödemeli seçeneğinden ya da değişken taksitli geri ödeme seçeneğinden yararlanabilmektedirler. Müşterilerinin her zaman yanında olan Vakıfbank, kasko değeri 100 bin Türk Lirasına kadar olanlar için yüzde 70’i kadar, 100 bin Türk Lirasını aşanlar için aşan kısmının yüzde 50’si eklenerek kredi tutarı sağlamaktadır.

Vakıfbank 2. El taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,90’dan başlamaktadır. Faiz oranları kişiden kişiye göre değişkenlik gösterebilmektedir. Müşterilerinin temin ettiği kredi tutarının binde beşi kadar kredi dosya masrafları için kredi tahsis ücreti tahsil ede banka, bu ücrete banka sigorta muamele vergisini dahil etmektedir.

Kefilsiz 2. El Taşıt Kredisi Desteği!

Kefilsiz taşıt kredisi desteği sağlayan banka, kredi başvurularını hem banka şubelerinden hem de kendi resmi internet sitesinden kabul etmektedir. İnternet sitesinden kredi başvurusu yapacak kişilerin tüm bilgilerini eksiksiz bir şekilde girmesi gerekmektedir. Kredinin onaylanması halinde banka müşterileri ile iletişime geçmektedir. Bu durumda da tüm gerekli belgeler alınarak krediye ilişkin belgelerin imzalanması için banka şubelerine gidilmesi gerekmektedir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 30 Ağustos 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.vakifbank.com.tr/2-el-oto-kampanyasi.aspx?pageID=994&Exc=718

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsini