QNB Finansbank’tan Ev Almak İsteyenlere Peşinatsız Yüzde 100 Konut Kredisi!

QNB Finansbank, hem satın alınan evi hem de sahip olunan evin teminat gösterilmesi durumunda yüzde 100 Konut Kredisi veriyor.

QNB Finansbank peşinatsız yüzde 100 konut kredisi faiz oranları yüzde 0,99 olup, sabit oranlıdır.  Banka sabit faizli konut kredisi faiz oranları kullanmaktadır. Faiz oranları vadelere ya da kredi tutarlarına göre farklılık göstermez.

180 aya kadar ödeme seçeneği imkanı tanıyan banka yalnızca Türk Lirası cinsinden kredi kullandırımı sağlamaktadır.

Kredi almadan önce ilk aşamada satın alınan evin eksper tarafından raporu oluşturulur. Oluşturulan ekspertiz raporuna göre evin değeri belirlenir. Evin değeri üzerinden finansman verilir. Yalnızca mesken tipindeki konutlar ile beraber sadece gerçek kişilerin kredi kullanımına imkan verilir. Kredi ödemeleri müşterilerin gelir durumlarına göre uygun düzenlenir. Ancak yapılan ödeme planı dışında erken ödeme talep edenlerden ücret tahsil edilir. Erken ödeme talebinde geriye kalan kredi ödeme süresi 3 yıldan daha kısa bir süreyse toplam kredinin yüzde 1’lik payı kadar, eğer 3 yıldan daha uzun bir süreyse yine kredinin yüzde 2’lik payı kadar ücret alınır.

Ekspertiz raporu için ücret tahsil edilir. Bu ücret evin niteliklerine göre değişir. Yani evin bulunduğu konumdan evin yaşına kadar çeşitli bir inceleme yapılır. Benzer şekilde ipotek için de ayrı bir ücret alınır. Sigortalar zorunlu tutulmaz ancak yaptırmak isteyen müşteriler için DASK, konut ve hayat sigortası yaptırılır. Hayat sigortası müşteri özelinde, DASK ve konut sigortası ise konuta göre değişir.

QNB Finansbank peşinatsız yüzde 100 konut kredisi faiz oranları 17.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

Sizde en uygun ihtiyaç, konut, taşıt kredileri ve diğer kredi kampanyalarını temin etmek isterseniz sitemizin en üst kısmında bulunan krediler kategorisine göz atabilir, kendinize en uygun kredileri belirleyebilir, faiz oranlarını karşılaştırabilirsiniz.