QNB Finansbank’tan Yaza Özel 2.000 TL Anında Kredi!

QNB Finansbank, yazın sıcağında kavrulanlara, sıcakta dışarı adım atmak istemeyenlere ancak nakit paraya ihtiyacı olan tüm müşterilerine özel anında başvuru yapılabilen yaz dönemi kapsamında ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

QNB Finansbank’ın yaza özel düzenlediği krediden yararlanmak isteyenlerin T.C. kimlik numaralarını mesaj olarak yazıp 5030’a göndermeleri yeterli olmaktadır. Bankanın yaza özel düzenlediği kredi kampanyası 31 Ağustos’a kadar geçerli olup, 31 Ağustos’tan sonra kredi kampanyası ve kampanyaya özel faiz oranları sona erecektir.

Faiz oranları yüzde 1,27’den başlamaktadır. Bireyler kampanya dahilinde olan 3 ay ertelemeli kredi ödemesi avantajından yararlanıp, ödemelerini erteleyebilmektedirler.

Maksimum kredi ödeme süresi 12 ay olarak belirlenmiştir ve maksimum kullanılabilinen kredi miktarı ise 3 bin Türk Lirasıdır. 3 ay ertelemeli olmadan kredi kullanmak isteyenlerde ise ödeme planlarında iki ödeme günü arasında 30 gün olacak şekilde düzenleme yapılmaktadır.

QNB Finansbank’ın yaza özel 12 ay vadeli düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde 2 bin Türk Lirası finansman almak isteyenlerin yüzde 1,27 faiz oranı ile kredi taksidi 183,63 Türk Lirası, geri ödeme miktarı ise 2 bin 203,56 Türk Lirası olmaktadır. Toplamda ödenecek faiz miktarı 169,68 Türk Lirası, vergiler ise 33,94 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Hayat sigortası zorunlu değildir.

QNB Finansbank Yaza Özel ihtiyaç kredisi faiz oranları 26.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.qnbfinansbank.com/krediler/ihtiyac/kredikolay-ihtiyac/yaz-kredisi.aspx

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.