Kira Öder Gibi Konut Kredisi Burgan Bank’ta!

Burgan Bank kira öder gibi konut ödemelerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir konut kredisi ürünü sunuyor.

Burgan Bank, 120 aya kadar vadelendirilen konut kredisi ürünü ile birlikte hayalini kurduğunuz sıcak yuvanıza sahip olmanıza olanak sağlıyor. 3 aydan 120 aya kadar konut kredisi imkânı sağlayan Burgan Bank, satın alacağınız konut için hazırlanan ekspertiz raporunda belirlenen değerin yüzde 80’ine kadar konut kredisi olanağı sağlıyor.

Ödemelerinizi rahat bir şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlayan Burgan Bank yapacağınız konut kredisi başvurusu için ön kefil talebinde bulunmuyor. Kredi vade süresi boyunca konut üzerine ipotek tesisi gerçekleştirerek krediniz için gerekli teminatı sağlıyor.

Konut kredisi başvurusu için Burgan Bank tarafından kimlik, adres teyit edici belge, gelir belgesi ve satın alınacak konutun tapu fotokopisi talep ediliyor. Gerekli belgeler ile birlikte size en yakın Burgan Bank şubesinden kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.

Burgan Bank 100.000 TL Konut Kredisi!

Burgan Bank’tan 100 bin Türk Lirası tutarında konut kredisi çekmeniz ve ödeme planınızı 120 ay vade seçeneği ile kredinizi vadelendirmeniz halinde banka tarafından aylık yüzde 1,29  oranında konut kredisi faiz oranları uygulanırken ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı bin 643 Türk Lirası’na tekabül etmektedir.

Bu ödeme planı, 7 Ekim Cumartesi günü itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtası ile bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiş olup, Kredi360 ziyaretçileri için özel olarak hazırlanmıştır.

https://www.abank.com.tr/bireysel/krediler/konut-kredisi/

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını göz atıp, ihtiyacınız ve bütçe durumunuza göre en uygun kredi ürünü hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.