QNB Finansbank’tan Günde 15 TL’ye 15.000 TL İhtiyaç Kredisi!

QNB Finansbank, düzenlediği ihtiyaç kredisi ürünü ile birlikte oldukça avantajlı bir ihtiyaç kredisi kampanyasına imza atıyor. Banka, günde 15 TL’ye tekabül eden aylık ödemeler ile 15 bin Türk Lirası tutarında ihtiyaç kredisi temin etmenize olanak sağlıyor.

QNB Finansbank, oldukça avantajlı bir ihtiyaç kredisi kampanyası düzenleyerek, 3 aydan 48 aya kadar kredi taksitlendirme imkânı sağlıyor. Düşük faiz oranları ile birlikte ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini sunan QNB Finansbank, kredi temini aşamasında kredi notunuzun yeterli olması halinde herhangi bir kredi kefili ya da teminatı talebinde bulunmuyor.

QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

QNB Finansbank’tan kredi çekmek için yapılabilecek birçok başvuru yöntemi vardır. Bu yöntemlerden bir tanesi cep telefonunuzun SMS bölümüne girip, T.C. kimlik numaranızı eklemeniz ve yazdığınız mesajı 5030’a göndermeniz halinde QNB Finansbank kredi başvurunuzu incelemeye alıyor. Ön başvurunuzun olumlu olması halinde ise size en yakın QNB Finansbank şubesinden kredinizi temin edebileceğinzi gibi, aynı zamanda QNB Finansbank müşterisi olmanız halinde internet bankacılığı üzerinden de temin edebilirsiniz.

QNB Finansbank 15.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

QNB Finansbank’tan temin edeceğiniz 15 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürününü 48 ay vade seçeneği ile taksitlendirmeniz halinde bankanın uygulayacağı aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları 1,29 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı 445,14 Türk Lirası’na, toplam geri ödeme yapılacak miktar 21 bin 367,20 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Bu kredi ödeme planı, 29 Ocak 2018 Pazartesi günü itibariyle aşağıda yer alan bağlantılar vasıtasıyla banka tarafından sunulan bilgiler doğrultusunda oluşturulmuştur.

https://www.qnbfinansbank.com/krediler/ihtiyac/kredikolay-ihtiyac/finansbank-ihtiyac-kredisi.aspx?ref=ABAV2#nasil-basvurabilirim

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisine giriş yaparak, bankalar tarafından düzenlenen güncel kredi kampanyaları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.