Vakıfbank’tan Masrafsız Yeni Yıl Kredisi! Şimdi Al, 2018’de Öde!

Vakıfbank, yüzde 1,35’ten başlayan faiz oranları ile kamu ve özel sektör çalışanları ile emekliler için yeni yıla özel ihtiyaç kredisi kampanyası düzenlendi.

Çeşitli Başvuru Kanalları! Anında Başvur!

Yeni Yıl Kredi kampanyası düzenleyen Vakıfbank, kampanya kapsamında çeşitli imkanlar tanımaktadır. Bu imkanlardan biri anında kredi başvurusu yapabilmedir. Hızlı kredi başvurusu yapmak için çeşitli başvuru kanalı bulunmaktadır. Bunlardan biri sms atmaktır. SMS göndererek yeni yıl kredi başvurusu yapmak isteyenler cep telefonlarının mesaj kısmından sırası ile birer boşluk bırakarak KREDİ, T.C. kimlik numara ve aylık gelirlerini yazmaları ve bunun takibinde de 5724’e mesaj atmaları gerekmektedir. Bir diğer anında başvuru yöntemi ise bankanın internet sitesidir. Bankanın internet sitesinden kredi başvurusu yapmak için kampanyanın yer aldığı ilgili sayfada kredi başvuru formunun eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir. SMS göndererek başvuru yapanların cep telefonu faturalarında ise 1 sms ücreti kesintisi yapılmaktadır.

Çeşitli Ödeme İmkanları

Yeni yıl kredi kampanyası kapsamında sunulan bir diğer avantaj ise çeşitli ödeme planlarının sunulmasıdır. Her ay eşit tutarlı ödemelere ek olarak, artan taksitlerle, azalan taksitlerle, ilk 3 ay ödemesiz sonrasında eşit ödemelerle, 3 ayda bir eşit ödemeler, son taksidin daha yüksek tutarlı ödenmesi ve değişen tutarlarda ödemeler olmak üzere müşterilerin bütçelerine uygun olarak hazırlanmaktadır.

Kredi kampanyası kapsamında sunulan bir diğer avantaj ise kredi kullanımında dosya masraflarını müşteriler isterlerse ödemelerini yapar, istemezlerse de yapmazlar. Yani masrafsız yeni yıl kredi kampanyası sunulmaktadır. Dosya masraflarını ödemek isteyenler için yüzde 1,35 oranında, ödemek istemeyenler için ise yüzde 1,42 oranında faiz uygulanmaktadır. Azami kredi vadesi ise 48 ay olarak belirlenmiştir.

Vakıfbank Yeni Yıl Kredi Kampanyası faiz oranları 22 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.vakifbank.com.tr/vakifbank-yeni-yil-kredisi.aspx?pageID=2477

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.