QNB Finansbank’tan Kefilsiz Konut Kredisi!

QNB Finansbank, 180 ay vadeye kadar uzayan ödeme planı imkanları ve avantajlı faiz oranları ile müşterilerini ev sahibi yapan kredi imkanı sunuyor.

QNB Finansbank müşterilerine özel konut kredisi kampanyası düzenledi. Uygun faizli konut kredisi sunan banka, yüzde 1,09’dan başlayan faiz oranları uyguluyor, müşterilerine özel ödeme planları düzenliyor.

Banka, konut kredisi faiz oranlarını sabit tutuyor. Faiz oranları piyasada meydana gelen faiz dalgalanmalarından etkilenmiyor. Yine kredi tutarına ya da kredi vade süresine göre faiz oranlarında değişkenlik olmamaktadır. Ancak banka faiz oranlarını müşteri özelinde değiştirebilmektedir.

Kefilsiz konut kredisi sunan banka, başvuru sırasında müşterilerinden nüfus cüzdanları ve satın alacakları evin belgeleri ile birlikte gelir belgelerini istemektedir. Başvurular hem banka şubelerinden hem de bankanın internet sitesinden yapılabilinmektedir. İnternetten yapılan başvurular ön başvuru niteliği taşımaktadır. Kredi onayı halinde bireylerin yine banka şubelerine gitmeleri, krediye ilişkin evrakları imzalamaları gerekmektedir.

Sadece TL cinsinden kredi verilip, satın alınan eve banka ipotek koymaktadır. Söz konusu ipotek ödemeler sona erdikten sonra kaldırılmaktadır. Ayrıca buna ek olarak sadece mesken tipinde konutlar için kredi imkanı sağlanmaktadır.

QNB Finansbank konut kredisi faiz oranları 5 Kasım 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.