Denizbank 300 Ay Vadeli Konut Kredisi ile Müşterilerini Ev Sahibi Yapıyor!

Mortgage Kredisi sunan Denizbank, müşterilerinin de artık ev sahibi olmalarını istememektedir.

Uygun vade süreleri ve uygun faiz oranları ile konut kredisi imkanı sağlayan Denizbank, 25 yıl vadeye kadar uzanan ödeme seçenekleri ile müşterilerini ev sahibi yapmaktadır.

Vade süresine göre değişen faiz oranları kullandırımı sağlayan banka, yüzde 0,99’dan başlayan oranları ile 300 ay vadeli konut kredisi imkanı sunmaktadır. 0 ile 24 ay arasında aldıkları konut kredisini taksitlendirmek isteyen bireyler için banka yüzde 0,99 oranında, 25 ile 60 ay arasındaki konut kredisi ödemelerinde yüzde 1,15 oranında, 61 ile 120 ay arasındaki ödemelerde yüzde 1,20 oranında ve  121 ile 300 ay arasındaki konut kredisi ödemelerinde yüzde 1,23 oranında faiz uygulanmaktadır.  Kredi vadesi boyunca konut kredisi faiz oranlarını sabit tutan banka, herhangi bir değişiklik yapmamaktadır. Yine benzer şekilde konut kredisi faiz oranları piyasada meydana gelen hareketlenmelerden etkilenmemektedir.

Müşterilerinin satın almayı düşündükleri evin ekspertiz değerinin yüzde seksine kadar konut finansmanı desteği veren Denizbank, 148,68 Türk Lirası tutarında taşınmaz rehin ücreti, 700 Türk Lirası tutarında ekspertiz ücreti almaktadır. Bu ücretler ortalama ücretler olup, evin niteliklerine göre farklılık göstermektedir. Müşterilerin konut ve hayat sigortası ile birlikte DASK yaptırması halinde kredi faiz oranlarında banka yüzde 0,02 puan düşüş yapmamaktadır.

Denizbank konut kredisi başvurusu banka şubelerinden gerçekleşip, bireylerin bankaya gitmeden önce istenilen belgeleri getirmesi finansman alma ve hayallerdeki eve kavuşma süresini hızlandırmaktadır. Bu belgeler; nüfus cüzdanı, ikametgah belgesi, satın alınmak istenen eve ait belgelerdir.

Denizbank konut kredisi 17.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.