Fibabanka’dan 10 Yıl Vadeli Güzel Evim Konut Kredisi Kampanyası Detayları!

Ev sahibi olma şartlarını kolaylaştıran Fibabanka, uygun faiz ve 10 yıla kadar uzanan kredi ödeme planı ile konut kredisi kampanyası düzenledi.

Güzel Evim Konut Kredisi Kampanyası düzenleyen Fibabanka, çeşitli ödeme seçenekleri ve avantajlı koşullara müşterilerini hayallerini kurdukları evlere sahip olmalarına yardımcı oluyor.

Konut alımları için düzenlenen kredi kampanyasından sadece Türk Lirası olarak finansman alınabilinip, kredi kampanyasından gerçek kişiler faydalandığı zaman banka sigorta muamele vergisi ve Kaynak Kullanımı Destekleme Fonu ödemeleri ödemesi yapılmıyor. Ancak tüzel kişiler Güzel Evi Konut Kredisi Kampanyasından faydalandığı zaman bu ücretlere tabi tutuluyorlar.

Müşterilerinin aylık kazançlarına paralel olarak ödeme planları düzenleyen, aylık maaşın yarısını geçmeyen ve kolay imkanlar sağlayarak kredi ödeme planı sunan Fibabanka, düzenlenen ödeme planından önce tüm kredi borcunu kapatmak isteyenlerden bir miktar erken kredi kapatma ücreti talep ediyor. Bu ücret toplamdaki anaparanın yüzde 2’sine tekabül ediyor.

Ayrıca Fibabanka konut kredisi kampanyası kapsamında teminat istiyor. Teminat olarak ise satın alınan evler ipotek ediliyor. Kredi başvurusunun ilk aşamasında kefil istenmese de başvurular değerlendirildikten sonra kefil istenebiliyor.

Faiz oranları yüzde 1,03 ve yüzde 1,23 olarak uygulanmaktadır. 3 ay ile 60 ay arasındaki vadelerde yüzde 1,03 oranında, 60 ay ile 120 ay arasındaki vadelerde ise yüzde 1,23 oranında faiz uygulanmaktadır.

Fibabanka Güzel Evim Konut Kredisi Kampanyası faiz oranları 03.08.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.fibabanka.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/konut-kredisi/guzel-evim-konut-kredisi.aspx

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.