QNB Finansbank’tan Yaz Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

QNB Finansbank, yaz bitmeden müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına özel uygun ödeme planları ve avantajlı faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

QNB Finansbank’tan Yaz Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

QNB Finansbank’ın yaza özel düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyasının faiz oranları müşterilerin kredi findeks notuna göre değişkenlik göstermektedr. Kredi notu yüksek olanlar için düşük faiz oranı, kredi notu düşük olanlar için ise yüksek faiz oranı uygulanmaktadır. En düşük vade süresi 3 ay olurken, en uzun vade süresi ise 48 ay olarak belirlenmiştir. 48 aydan daha uzun vadeli ödeme planı oluşturulmayıp, ödeme planları kişilerin bütçelerine en uygun şekilde hazırlanmaktadır.

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde alınabilecek azami kredi tutarı 35 bin Türk Lirası olarak belirlenmiştir. 35 Bin Türk Lirasından daha yüksek tutarda kredi alınamamaktadır. Aynı zamanda kişilerin hayat sigortası yaptırmaları istenmektedir. Bankalardan kredi başvurusu yapılabildiği gibi kişiler internetten anında kredi başvurusu da yapabilmektedirler. Anında kredi başvurusu bankanın internet sitesinden ilgili kampanyanın yer aldığı sayfada T.C. kimlik numara, cep telefon numarası ve doğum tarihinin girilmesi ile hızlı bir şekilde olmaktadır. Banka başvuruyu değerlendirdikten sonra ise onaylanırsa müşterileriyle iletişime geçmektedir.

48 Ay Vadeli 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde 48 ay vadeli geri ödeme planıyla 10 bin Türk Lirası kredi temin eden kişiler için uygulanan faiz oranı yüzde 2,51’e tekabül etmektedir. Bu kapsamda yıllık toplam maliyet oranı yüzde 43,2516 olurken, sigorta ücreti ve kredi tahsis ücreti dahil olmak üzere toplam ödenecek tutar 19 bin 39,75 Türk Lirası olmaktadır.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 31 Ağustos 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://kredi.qnbfinansbank.com/?ref=ABAV2&_ga=2.135738035.389686411.1535721553-444422503.1533339220

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsini