Denizbank’tan 500 TL’den Başlayan Taksitlerle 10.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Denizbank, yüzde 2,98’den başlayan faiz oranları ve kişiye özel geri ödeme planlarıyla ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor.

Denizbank İhtiyaç Kredisi

Denizbank, yüzde 2,98’den başlayan faiz oranı ve kişiye özel ödeme planlarıyla ihtiyaç kredisi sunuyor. Kredi faiz oranları kredi tutarına göre değişiklik gösteriyor. 2 bin Türk Lirasına kadar olan kredide yüzde 2,98 faiz oranı, 2 bin Türk Lirası ve üzerindeki kredi miktarlarında ise yüzde 3,14 oranında faiz uygulanmaktadır. Aynı zamanda 2 bin Türk Lirası tutarındaki kredi için maksimum vade süresi 12 ay olarak belirlenmiştir. 12 aydan daha uzun süreli vadede 2 bin Türk Lirası kredi temin edilememektedir.

Denizbank ihtiyaç kredisi başvurusu hem banka şubelerinden hem de internet ve mobil bankacılık üzerinden yapılabilmektedir. İnternet ve mobil bankacılık üzerinden kredi başvurusu yapabilmek için müşteri numarası ve müşteri şifresi gerekmektedir. Müşteri numarası ve şifresiyle hafta sonu ve resmi tatiller de dahil olmak üzere sabah 09.00 ile akşam 21.00 arasında kredi başvurusu yapmak ve kullanmak mümkündür.

10.000 TL İhtiyaç Kredisi için Ödeme Planları

Denizbank kredi kampanyası kapsamında 10 bin Türk Lirası temin edilip 12 ay vadeli geri ödeme planında aylık kredi ödemesi bin 51,23 Türk Lirası, aylık maliyet oranı yüzde 4,7920, 24 ay vadeli geri ödeme planında aylık kredi ödemesi 640,38 Türk Lirası, aylık maliyet oranı yüzde 4,7324, 36 ay vadeli geri ödeme planında aylık kredi ödemesi 512 Türk Lirası, aylık maliyet oranı ise yüzde 4,7121’e tekabül etmektedir. Banka kredi tutarının en fazla binde beşi kadar kredi tahsis ücreti almaktadır. 10 bin TL için bu ücret 50 TL’ye tekabül ederken, 100 TL ile 200 TL arasında da sigorta ve vergi ücreti tahsil edilmektedir.

Bu kredi kampanyası ve faiz oranlarına ait bilgiler 18 Aralık 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.denizbank.com/ihtiyac-kredileri/ihtiyac-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.