QNB Finansbank’tan Yılbaşına Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

QNB Finansbank, 3 ay ertelemeli ödeme imkanı ile yılbaşına özel ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

QNB Finansbank’ın yılbaşına özel düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyasında bireylere anında başvuru yapma imkanı tanınıp, ihtiyaç kredisi faiz oranları ise yüzde 1,32’den başlamaktadır. Faiz oranları sabit olmayıp, bireylerin kredi notuna göre değişiklik göstermektedir.

3 ay ertelemeli ve anında kredi başvuru imkanı sunulan finansmanın faiz oranları yüzde 1,32, yüzde 1,37, yüzde 1,55, yüzde 1,66, yüzde 1,77 ve yüzde 1,81’dir. Kredi notu en yüksek olanlar için yüzde 1,32, en düşük olanlar için ise yüzde 1,81 oranında faiz uygulanmaktadır.

Anında kredi başvuruları bankanın internet sitesinden, bankanın mobil ve internet şubesinden ve  sms ile yapılabilinmektedir. SMS ile anında başvuru yapmak isteyenlerin T.C. kimlik numaralarını 5030’a mesaj atmaları gerekmektedir.

10.000 TL İhtiyaç Kredisi

QNB Finansban’ın yılbaşına özel düzenlediği kampanya dahilinde 48 ay vadeli ödeme planı ile 10 bin Türk Lirası tutarında finansman alan bireyler için yüzde 1,32 oranında faiz uygulandığı zaman aylık kredi ödemesi 299 Türk Lirası, 3 ay ertelemeli alındığı zaman ödenecek kredi taksit tutarı 322 Türk Lirası olmaktadır. Yüzde 1,81 oranında faiz uygulandığı zaman aylık kredi ödemesi 338 Türk Lirası, 3 ay ertelemeli olarak alındığı zaman ise kredi taksit tutarı 365 Türk Lirası olmaktadır.

QNB Finansbank yılbaşına özel ihtiyaç kredisi faiz oranları 12 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.qnbfinansbank.com/krediler/ihtiyac/kredikolay-ihtiyac/finansbank-ihtiyac-kredisi.aspx?ref=AbaV2

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.