Ayda 145 TL Ödemeler ile İhtiyaç Kredisi Halkbank’tan!

Halkbank, müşterilerinin sağlıktan okul masraflarına, tatilden beyaz eşyaya, kınadan düğün masraflarına kadar tüm ihtiyaçlar kapsamında uygun faiz oranları ve uzun vadeli ihtiyaç kredisi sunuyor.

Ülkemizde yıllardır hizmet veren, uzman kadroları ile müşterilerine her zaman en hızlı, en iyi ve en kaliteli hizmeti sağlayan, kadrolarını her geçen gün artıran, çalışanlarının kariyer yapmalarına her türlü desteği veren Halkbank, 48 ay vadeli yüzde 1,20’den başlayan faiz oranları ile ihtiyaç kredisi sunuyor.

Sabit faizli ihtiyaç kredisi imkanı sağlayan banka, alınan kredinin miktarında ve uzatılan vade süresinde faiz oranlarında değişiklik yapmıyor. Aynı zamanda yine faiz oranları piyasada meydana gelen hareketlenmelerden de etkilenmiyor. Dosya masraflarını ödemek zorunda olmayan Halkbank müşterileri isterlerse ödeme yapıyor. Dosya masraflarını ödemek istemeyenler yüzde 1,30 oranında faiz ödemesi gerçekleştirirken, dosya masraflarını ödeyenler ise yüzde 1,20 oranında faiz ödemesi yapıyor. Dosya masraflarına yüzde 5’lik Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) ücreti ekleniyor. Hayat sigortası yaptırmak isteyenler sigorta yaptırıyor ancak bu ücret kişilerin yaşlarından cinsiyetlerine, aldıkları kredi tutarından vade süresine kadar değişiklik gösteriyor.

Örneğin; 36 ay vadeli 5.000 TL Halkbank ihtiyaç kredisinden  almak isteyenler dosya masrafı ödedikleri durumda yüzde 1,20 oranında, dosya masraflarını ödemedikleri durumda ise yüzde 1,30 oranında faiz ödemesi yapacaklar. Yüzde 1,20 faiz oranı ile aylık taksit ortalama 145,00 TL’ye, yüzde 1,30 faiz oranı ile 148,76 TL’ye tekabül etmektedir. Dosya masrafları kredinin binde beşine tekabül ediyor. 5.000 TL için bu ücret 25 TL’dir.

Halkbank İhtiyaç Kredisi faiz oranları 01.08.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=157

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.