Yapı Kredi’den Anında 25.000 TL İhtiyaç Kredisi Başvurusu, Ödeme Planı ve Detayları

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte bankaların sundukları hizmetler de tüketiciler tarafından kolaylaşmaya başladı. Önceki dönemlerde şubelerde sıra beklenip ödemeler yapılır, yine kredi kartı, banka kartı ya da kredi başvurularında sıra beklenir, bir sürü evraklar imzalanır, banka değerlendirmeleri çok uzun sürerdi.

Ancak artık teknolojinin gelişmesi, internet ve mobil kullanımlarının artış göstermesi ile beraber bankalar da sunduğu hizmetlerde çeşitli kolaylıklar getirmeye başladılar.

Bu bankalardan biri de Yapı Kredi Bankası.

Yapı Kredi Bankası, müşterilerin özel mobil ve internet bankacılığı üzerinden vakit kaybetmeden kredi başvurularını gerçekleştirebilecekleri anında ihtiyaç kredisi sunuyor.

Başvurular aynı zamanda sms ve ATM’lerden de yapılabilinmektedir.

Faiz oranlarını düşük vade süresini uzun tutan ve ödemelerde kolaylıklar sağlayan Yapı Kredi Bankası, müşterilerini düşünüp, onlara yardımcı oluyor, tüm ihtiyaçlarında çeşitli kredi kampanyaları düzenliyor ve sunuyor.

Faiz oranları yüzde 1,27’den başlıyor. Uygun faizli ihtiyaç kredisi sunan Yapı Kredi Bankası, 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi imkanı tanıyor.

Yapılan kredi başvurularında ilk aşamada banka kredi değerlendirmesi yapıyor. Yapılan değerlendirme sonrasında müşteriler ile iletişime geçilip, kredi onaylandı bilgisi veriliyor ve sonrasında müşterilerin bulunduğu şehirdeki banka şubesine davet edilip, istenilen belgelerin getirilmesi, son işlemlerin tamamlanması isteniyor.

36 ay vadeli ödeme planı ile alınan 25 bin TL ihtiyaç kredisi için anında ihtiyaç kredisi başvurusu yapan ve onaylanan bireylerin aylık ödemeleri 914,68 TL, ödemeleri gereken aylık faiz oranları yüzde 1,31, aylık efektif faiz oranı yüzde 1,7531, faizli geri ödenecek toplam kredi tutarı ise 32 bin 928,48 TL olmaktadır.

Yapı Kredi Bankası anında ihtiyaç kredisi faiz oranları 13 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/krediler/bireysel-ihtiyac-kredileri/

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.